«Μάχη» σκοπιμότητας στο Φάληρο, επίδειξη δύναμης η Βραζιλία




Απόψε έχουμε στέψη ή παράταση στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League. Στο ποδόσφαιρο το πρόγραμμα πλαισιώνουν αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων με έντονο το λάτιν στοιχείο και παιχνίδια κυρίως από τα πρωταθλήματα Φινλανδίας, Αργεντινής.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητης euro 2024.

5013. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:15)

Πάμε στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 83-76 τον Ολυμπιακό, μείωσε τη σειρά των τελικών σε 2-1 και παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι με νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα κατακτήσουν το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα, σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Το κλίμα είναι τοξικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναμένουμε αγώνα με ένταση και πολύ ξύλο, οπότε στρεφόμαστε στο Under 154.5 πόντων σε απόδοση 1.95.



376. ΗΠΑ – Βραζιλία (13/6, 02:00)

Κλείνουμε με τη φιλική αναμέτρηση ΗΠΑ – Βραζιλία που διεξάγεται στο Ορλάντο της Φλόριντα. Οι ΗΠΑ προτίμησαν να δώσουν δύο δυνατά τεστ πριν από την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Στο πρώτο διασύρθηκαν 5-1 από την Κολομβία γνωρίζοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα υπό την καθοδήγηση του Μπερχόλτερ. Ζόρικη η αποστολή τους κόντρα στη Βραζιλία, η οποία κέρδισε 3-2 το Μεξικό, παρότι έπαιξε με αλλαγές. Παράδοση και δυναμική είναι υπέρ των «καριόκας», παίζουμε 2 (-1 Α.Η.) στο 1.72.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.