Με την «αλητόφατσα» Μπούντιμιρ




Δεύτερη ημέρα του EURO 2024, τρεις αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα, συνεπώς οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηθούν από νωρίς μπροστά στην τηλεόραση. Ιδανικό ξεκίνημα χτες με το 2-0 οποιαδήποτε στιγμή της Γερμανίας, πάμε να συνεχίσουμε θετικά.

Διαβάστε ακόμη: Γαλλία Euro 2024 αναλυτικό ρόστερ

Το Ουγγαρία – Ελβετία ανοίγει το… χορό των παιχνιδιών, με την πρώτη να έχει «ψηλώσει» τα τελευταία χρόνια και να κάνει βήματα προόδου. Όχι τόσο σε τρόπαια, αλλά σε παρουσίες και σπουδαίες εμφανίσεις στις πρόσφατες διοργανώσεις. Το υλικό που διαθέτει είναι εξαιρετικό και αρκετοί παίκτες είχαν πολύ «γεμάτη» σεζόν στα κλαμπ τους. Βάργκα, Σόμποσλαϊ και Ρόλαντ Σάλαϊ αναμένεται να ηγηθούν στη γραμμή κρούσης για τους Μαγυάρους, που έχουν το… εύκολο γκολ (στο πιο πρόσφατα κέρδισε 3-0 το Ισραήλ, σκοράροντας τα γκολ στο πρώτο ημίωρο). Η Ελβετία έχει την εμπειρία και τις μονάδες για να σταθεί στον 1ο όμιλο, άγνωστο όμως αν μπορεί να φτάσει μακριά στο τουρνουά. Τις δύο προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε την Ουγγαρία πέτυχε ισάριθμες ευρείες νίκες (3-2 και 5-2). Πάμε με το G/G.

Στο Ισπανία – Κροατία το σετ γέρνει προς τον άσο. Δεκτό πως η «ρόχα» είναι πιο έμπειρη και ξέρει να διαχειρίζεται μεγάλες διοργανώσεις, όμως η «χρβάτσκα» έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό το μαρτυρά οι πολύ καλές πορείες στα τελευταία μεγάλα τουρνουά. Δεν είναι τυχαίο ότι φτάνει μέχρι τα προημιτελικά σε EURO και Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο πρόσφατο φιλικό με την Πορτογαλία ήταν εξαιρετική και «έδεσε κόμπο» τους Ίβηρες (2-1 νίκη στο Οέιρας). Πίσω βέβαια, «τρώει» φάσεις, με τον κίπερ Λιβάκοβιτς να είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Αφήνω στην άκρη τις κλασικές επιλογές και πάω στα ειδικά και στους παίκτες, ζητώντας από τον στράικερ Άντε Μπούντιμιρ μία προσπάθεια στην εστία.



Αφήνω εκτός το Ιταλία – Αλβανία, δεν μου αρέσει κάτι στις αποδόσεις. Αν έπρεπε με το ζόρι να επιλέξω κάτι, θα πήγαινα στα ειδικά και στο Over 2,5 κίτρινες της τυπικά φιλοξενούμενης, δεδομένου και του δυναμικού στυλ που εφαρμόζει σε κάθε παιχνίδι.

*Iσχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.