Με το… δεξί τα φαβορί του 4ου ομίλου στο Κόπα Αμέρικα




Απόψε ρίχνει αυλαία και ο 2ος όμιλος του ΕURO, με την Ισπανία να είναι η μόνη που έχει σίγουρο εισιτήριο για τους «16». Εκκίνηση του 4ου γκρουπ του Copa America, όπου δεσπόζει η παρουσία της μεγάλης Βραζιλίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το κοπα αμερικα 24

528. Κολομβία – Παραγουάη (25/6, 01:00)

Η Κολομβία είναι μεταμορφωμένη με τον Νέστορ Λορένσο στο τιμόνι κι έχει συμπληρώσει αήττητο σερί 23 αγώνων. Μέτρια η πορεία της Παραγουάης με τον Ντανιέλ Γκαρνέρο στην τεχνική ηγεσία, άλυτο παραμένει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Όχι πως στην άμυνα τα πάνε καλύτερα οι Παραγουανοί, μάλιστα αξίζει η επιλογή να υποδειχθεί πέναλτι (στο 3.20), ωστόσο το βασικό μας ποντάρισμα θα πάει στον άσο σε απόδοση 1.76.



530. Βραζιλία – Κόστα Ρίκα (25/6, 04:00)

Μπαίνει στη μάχη και το δεύτερο φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης, η Βραζιλία. Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της «σελεσάο» θα πραγματοποιήσει ο Ντοριβάλ Τζούνιορ, ο οποίος θα παρατάξει στην επίθεση την τριάδα Ροντρίγκο, Ραφίνια, Βινίσιους. Δεν έχει την τύχη να διαθέτει τέτοια αστέρια η Κόστα Ρίκα, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με «σφιχτό» αμυντικά σχηματισμό. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Βραζιλία λογικά θα πάρει άνετη νίκη. Yπάρχει αξία στον άσο με ασιατικό χάντικαπ 2 γκολ στο 1.80.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.