«Μπαμ» από τον Παναμά, άνετα για το «2/2» η Ουρουγουάη




Διήμερο ρεπό από το ΕURO, το Copa America θα μας κρατήσει συντροφιά αυτές τις μέρες, μαζί με… πινελιές από Σκανδιναβία και Τουρνουά Ακρόπολις.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τελικοσ euro 24

669. Παναμάς – ΗΠΑ (28/6, 01:00)

Περνάμε στο Copa America και τον 3ο όμιλο. O Παναμάς στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουρουγουάη ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός απ’ όσο δείχνει το 3-1 που ηττήθηκε, καθώς μέχρι το 86′ έχανε με ένα γκολ διαφορά και ήταν μέσα στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Θετικό το ντεμπούτο για τις ΗΠΑ, επικράτησαν 2-0 της Βολιβίας. Καταιγιστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες και γι’ άλλα γκολ εκτός των δύο που πέτυχαν. Το σετ φαβοριτίζει έντονα τις ΗΠΑ. Αν ο Παναμάς επαναλάβει την εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα απ’ ότι λένε οι αποδόσεις. Η διπλή ευκαιρία του «1Χ» είναι στο 2.80.



671. Ουρουγουάη – Βολιβία (28/6, 04:00)

Η Ουρουγουάη έχασε σωρεία ευκαιριών κόντρα στον Παναμά, ωστόσο δεν το πλήρωσε κι εντέλει ξεκίνησε νικηφόρα (3-1) στο Κόπα Αμέρικα. Η Βολιβία δεν μπόρεσε να κοντράρει τις ΗΠΑ, κολακευτικό το 2-0 που ηττήθηκε. Η κακή εμφάνιση αναγκάζει τον κόουτς Ζάγκο σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες, η Βολιβία προέρχεται από 13 σερί ήττες στη διοργάνωση και θα τις αυξήσει. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να συμβεί και άνετα, οπότε θα ποντάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ 2 γκολ σε απόδοση 1.73.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.