Πέντε συναρπαστικές εβδομάδες στο Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας




Με τη συμμετοχή 1.200 παιδιών ξεκίνησε την Τρίτη (18/6) το καλοκαιρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Δήμου Γλυφάδας σε έξι δημοτικά σχολεία της πόλης.

Πέντε συναρπαστικές εβδομάδες γεμάτες χορό, παιχνίδι, κολύμβηση, εκδρομές, αθλητισμό και νέες φιλίες θα κάνουν αξέχαστο και το φετινό καλοκαίρι και θα αποτελέσουν «ανάσα» για τους εργαζόμενους γονείς.

Με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης χθες, στο ΔΑΚ, δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης του δημιουργικού καλοκαιρινού προγράμματος που συνδυάζει γνώσεις και διασκέδαση.

«Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινάνε και φέτος με δημιουργικές δραστηριότητες , νέες φιλίες και πολλή χαρά, εδώ, στη Γλυφάδα μας! Για τις επόμενες πέντε εβδομάδες αφήστε τα παιδιά σας σε εμάς», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου στους γονείς και έδωσε το μικρόφωνο στα παιδιά που γέμισαν το γήπεδο χαρούμενες φωνές και γέλια.



Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Μανώλης Χάντζος. Παρόντες ήταν επίσης χθες η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ορέστης Τσάγκλας, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, πρ. Αντιδήμαρχος Δημήτρης Νιτσιόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.