“Πυρετός” στην άσφαλτο: Τούμπαραν τρία αυτοκίνητα μέσα σε λίγες ώρες (VIDEO)




Tρία τροχαία με ανατροπές αυτοκινήτων, μέσα σε λίγες ώρες, κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο, τα ξημερώματα της Κυριακής (9/6). Στο ένα, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά μία κοπέλα, ενώ στα άλλα δύο δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στην οδό Σταδίου, δύο ΙΧ και ένα βαν ενεπλάκησαν σε τροχαίο με αποτέλεσμα να τουμπάρει το ένα ΙΧ.

@andros.mpos #fyp #fy #τρακάρισμα #σταδιου #night #nightshift #trolleybus #trolleybus11 #carcrash #athens #athensgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – alex_Trim

Το δεύτερο τροχαίο έγινε στην οδό Στρατηγού Καλλάρη, στις Τρεις Γέφυρες, όταν ντεραπάρισε ένα ΙΧ. Και στα δύο τροχαία δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

@vasilhsbmwe39

seat leon Τούμπα στις 3 γέφυρες προσοχή σε όλους η ταχύτητα δεν είναι παιχνίδι



♬ Vengeance – iwilldiehere
@elter8 Τρεις Γεφυρες Τωρα#καλλαρη #τρακάρισμα #στουκα #τουμπαρεαυτοκινητο#fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – elter

Το τρίτο τροχαίο έγινε στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού, στη διχάλα που τα οχήματα στρίβουν για Πειραιά ή για Γλυφάδα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα ΙΧ έπεσε πάνω στη νησίδα και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά η οδηγός και η συνοδηγός.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τη συνοδηγό η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ η οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.