Το Swell Βουλιαγμένης υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό opening party




Grand Opening Party at Swell Rooftop: Μια Γαστρονομική Εμπειρία που θα Σας Μαγέψει

Το Swell υπόσχεται εντυπωσιακή θέα, φαντασμαγορική διασκέδαση και απολαυστική κουζίνα στο μοναδικό rooftop του, ανακοινώνοντας με χαρά το πολυαναμενόμενο opening party στις 21.06.

Το Swell είναι διάσημο για την καταπληκτική του τοποθεσία με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα, και είναι γνωστό για την εξαιρετική του κουζίνα, την άψογη εξυπηρέτηση και τα εντυπωσιακά θεάματα. Με το άνοιγμα του Rooftop, το οποίο είναι ήδη λειτουργικό και δέχεται επισκέπτες, επιδιώκει να προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία που συνδυάζει γαστρονομικές απολαύσεις με απροσδόκητη πανοραμική θέα. Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει την ιδιαίτερη αισθητική και την χαλάρωση, δημιουργώντας τον απόλυτο συνδυασμό για να γιορτάσετε τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές.

Σε απόλυτη αρμονία με τη δέσμευσή του στη γαστρονομική αριστεία, το μενού του Swell προσφέρει μια σύνθεση γεύσεων και πολιτισμών. Οι ταλαντούχοι σεφ έχουν δημιουργήσει μια επιλογή από πιάτα που συνδυάζουν την καινοτομία με την παράδοση, υποσχόμενοι να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Από χειροποίητα sushi rolls μέχρι πεντανόστιμα ψητά, κάθε πιάτο παρασκευάζεται με τα καλύτερα τοπικά υλικά, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα.



Με μεγάλη του χαρά, το Swell, υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό opening party στο Rooftop του στις 21 Ιουνίου, για μία βραδιά γεμάτη μουσική από την μοναδική DJ Magda Kay.

Στο υπέροχο Rooftop θα δοκιμάσετε τα πιο δροσιστικά cocktails και τα πιο αγαπημένα σας πιάτα, με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

 Ελάτε να απολαύσετε μια βραδιά που θα σας θυμάστε για πάντα.

Για πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 211 1188935.

SWELL | Iasonos 17, Vouliagmeni 166 71 | swellvouliagmeni.com |IG:@swell_vouliagmeni

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.