Πανζουρλισμός με τον Χατζηγιάννη στην έναρξη του Φεστιβάλ Γλυφάδας




Η 3η Μαρίνα σείστηκε από χιλιάδες κόσμου, έγινε πίστα και ο χορός κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα καλύτερά του ! Ήταν μια βραδιά μαγική, από αυτές που μένουν αξέχαστες. Ο μεγάλος υπαίθριος χώρος του θεάτρου γέμισε ασφυκτικά και η νεολαία όρθια στην αρένα, χόρευε, τραγουδούσε, έβγαζε στόρις !

Tο πρόγραμμα που παρουσίασε ο εμπνευσμένος καλλιτέχνης, μαζί με την ομάδα εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του, μας ταξίδεψε από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτυ» και τα απόλυτα αγαπημένα «Το καλοκαίρι μου» και «Χορεύω» μέχρι το πολύ πρόσφατο «Από το 1 ως το 100» και τραγούδια από το καινούριο δίσκο TERRA INCOGNITA που κυκλοφορούν σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Πλάι του στη σκηνή, η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη».

Από την ομάδα του και φέτος δεν έλειψε το δίδυμο:



Η Εστέλλα Κοπάνου φωνητικά και φλάουτο και ο Γιώργος Παντέλογλου φωνητικά και Άλτο σαξόφωνο.

Και βέβαια οι αγαπημένοι του, πιστοί φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί.

Ο Σόλωνας Αποστολάκης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση,

Ο Σπύρος Μάζης στο μπάσο,

Ο Δημήτρης Τσόλης στα τύμπανα,

Ο Κωστής Πυρένης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

Και ο Νικόλας Πλάτων στην τρομπέτα!

Υπεύθυνος ήχου ο Σταύρος Συκιανάκης σε συνεργασία με τον Τάσο Τσομπάνη!

Την έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά και συγκίνηση», είπε, «όταν υπάρχει αυτή η ανταπόκριση, αισθανόμαστε και εμείς ότι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους στη δημοτική μας αρχή και όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ καθημερινά, για να λειτουργούν όλα με άρτιο και ποιοτικό τρόπο, σ΄αυτόν τον υπέροχο χώρο της πόλης μας. Έχουμε οργανώσει φέτος ένα πρόγραμμα που ελπίζουμε να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, από σήμερα μέχρι και τις 9 Αυγούστου είναι το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ, με συναυλίες, θέατρο, σινεμά και συνεχίζουμε μετά, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι περίπου τα τέλη Σεπτεμβρίου, με το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ, εδώ, σε αυτόν το χώρο για τις βασικές εκδηλώσεις και, παράλληλα, “τρέχει” και το παιδικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, στις παιδικές χαρές της πόλης μας.

Σήμερα υποδεχόμαστε εδώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη -που είναι και κάτοικος Γλυφάδας- μαζί με τους συνεργάτες του, τους ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ. Για μια ακόμη χρονιά, υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει εισιτήριο στο Φεστιβάλ, όσοι όμως το επιθυμούν μπορούν να εισφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους και σήμερα έκαναν αυτή την προσφορά που την έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, σας αγαπάμε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ζούμε και τέτοιες βραδιές μαζί με όλα όσα κάνουμε για να είναι η πόλη μας κάθε μέρα καλύτερη, φιλόξενη και πιο ποιοτική από κάθε άποψη».

Τον συντονισμό των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης. Παρόντες ήταν επίσης, χθες, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Δήμου, Νίκος Τσαμπίρας, Γεωργία Βαμβακερού και Λένα Δεναξά, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Βρυζίδης, Γιάννης Σκαλτσάς, Άννυ Καυκά και Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο Πρόεδρος του Γκολφ Δημήτρης Ακρίβος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσακίρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται στον χώρο της 3ης Μαρίνας την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιουλίου, με το θεατρικό έργο «Βασικά με λεν Θανάση», μια γλυκόπικρη κωμωδία του Γιώργου Αρμένη, σε σκηνοθεσία της Άννας Φόνσου, που σκιαγραφεί όλες τις πτυχές της νεοελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας και αντιμετωπίζει με χιούμορ ό,τι μας πληγώνει.

. Δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο: www.glyfada.gr/festival

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.