Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο απόψε στo Φεστιβάλ Γλυφάδας




Τετάρτη 17 Ιουλίου ⏰️ 8:30 μ.μ., Είσοδος Ελεύθερη

Μοναδική μουσική βραδιά γεμάτη νοσταλγία και κέφι θα απολαύσουμε απόψε στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που καθιέρωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Τραγούδια αξέχαστα, μεγάλων συνθετών από τη χρυσή εποχή του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου, θα ερμηνεύσουν μαθητές του Τμήματος Μοντέρνου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου.

📍 Διδασκαλία φωνητικής: Δήμητρα Δανιήλ.

📍 Πιάνο – Διασκευές τραγουδιών: Γιώργος Πανταλός.



📍 Κιθάρα – Μπουζούκι: Δημήτρης Μαργαρίτης.

📍 Ακορντεόν: Κωνσταντίνος Μουσκοϊδης.

📍 Σαξόφωνο: Κατερίνα Δάφνη.

📍 Επιμέλεια προγράμματος: Δήμητρα Δανιήλ – Γιώργος Πανταλός.

🔷️ Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει η Εντεταλμένη για το Ωδείο, Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ενώ την επιμέλεια του συνόλου των εκδηλώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης.

🎭 Παιδικό Θέατρο στις 8:00 μ.μ. στην παιδική χαρά Αγίου Παύλου

🍎 «Η Μηλιά», το αριστούργημα του Εμμανουήλ Ροϊδη σε θεατρική παράσταση με δραματοποιημένη αφήγηση, χρήση κούκλας, ρυθμών, ήχων και με τη συμμετοχή των παιδιών!

Ένα ζευγάρι χωρικών βρίσκει ένα μωρό κάτω από μια μηλιά και του δίνουν αυτό το όνομα. Το κορίτσι μεγαλώνει και γίνεται ένα καλόκαρδο πλάσμα, που όχι μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα ζώα και τα πουλιά του δάσους αγαπούν. Όταν η Μηλιά αναγκάζεται να αναζητήσει την τύχη της στην πόλη, αντιμετωπίζει μια σειρά προκλήσεις και περιπέτειες.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό παραμύθι, που μιλά με τρυφερό τρόπο για την αξία της επαφής με τη φύση και τα ζώα, τη γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη, ενώ μας θυμίζει πως όταν προσφέρει ο άνθρωπος γίνεται πιο πλούσιος και η φύση πάντα ανταποδίδει. Μετά την παράσταση ακολουθούν μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Α΄μέρους του Φεστιβάλ (το οποίο διαρκεί έως τις αρχές Αυγούστου) εδώ: www.glyfada.gr/festival

🚍🚍 Στην 3η Μαρίνα, μετά το τέλος των θεατρικών παραστάσεων ενηλίκων και των συναυλιών (όχι στα σινεμά) είναι σταθμευμένα δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, τα οποία μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο στις γειτονιές της Γλυφάδας, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

📌 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

📌 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.