Δήμος Αλίμου: Ανοιχτά όλο το καλοκαίρι τα προαύλια των σχολείων, αλλά με κανόνες




Μετά την επιτυχημένη δοκιμαστική εφαρμογή του προγράμματος “Ανοιχτά σχολικά προαύλια” τους προηγούμενους δύο μήνες, ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει το πρόγραμμα και για ολόκληρο το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, τα προαύλια θα ανοίγουν τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 17:30 το απόγευμα μέχρι τις 21:30 το βράδυ, με φύλακα, ώστε να υποδέχονται τα παιδιά που θέλουν να παίξουν και να δημιουργηθεί ένας χώρος συνάντησης για τους μαθητές και τους κατοίκους της κάθε γειτονιάς.

“Έξω από κάθε σχολείο θα βρίσκονται αναρτημένοι οι κανόνες χρήσης του προαυλίου από μαθητές, γονείς και περίοικους, ενώ πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι το πρόγραμμα “Ανοιχτά Σχολικά Προαύλια” να συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς” αναφέρει ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Θέλουμε όλοι οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, να χρησιμοποιούν και να χαίρονται τις εγκαταστάσεις της πόλης μας, σαν να είναι το σπίτι τους! Γιαυτό και η μοναδική μας παράκληση είναι να προσέξουν και να φροντίσουν τον σχολικό χώρο, όπως ακριβώς και το σπίτι τους”




Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.