Κερατέα: Kύμα συμπαράστασης για τον πολύτεκνο εθελοντή που κάηκε το σπίτι του




Την ώρα που ο εθελοντής δασοπυροσβέστης, Αλέξανδρος Τυφλίδης, πατέρας 4 ανήλικων παιδιών, πάλευε με τη φωτιά, στην Πλάκα Κερατέας, οι φλόγες κατέστρεφαν το σπίτι και το αυτοκίνητό του.

“Ο Αλέξανδρος Τυφλίδης, έχασε το σπίτι και το αυτοκίνητό του από την καταστροφική πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας, την ώρα που ο ίδιος ως ηρωικός εθελοντής πυροσβέστης βρίσκονταν στο πύρινο μέτωπο προσπαθώντας να σώσει ζωές, περιουσίες και τον φυσικό πλούτο της Λαυρεωτική.

Ότι άλλωστε έκανε πάντα για πολλά χρόνια με ανιδιοτέλεια. Οφείλουμε όλοι μας σήμερα να σταθούμε δίπλα σ’ αυτόν τον αξιόλογο πολύτεκνο συμπολίτη μας και στην οικογένειά του” ” λέει ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος που είναι κάτοικος Κερατέας



«Τουλάχιστον έσωσα άλλες περιουσίες», είπε αρχικά στο Star, ο εθελοντής πυροσβέστης. Περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησαν χθες, η σύζυγός του είπε: «Μου φώναξε πάρε γρήγορα τα παιδιά και φύγε. Βούτηξα τα παιδιά, πήρα τα δίδυμα στην αγκαλιά μου και τα δύο μεγαλύτερα και φύγαμε». «Δεν με ενδιέφερε τίποτα, μόνο να γυρίσει ο άνδρας μου» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Είμαστε εθελοντές, ανά πάσα ώρα και στιγμή είμαστε στην πρώτη γραμμή, να προσφέρουμε. Από χθες που έπιασε φωτιά είμαστε άυπνοι», τόνισε ο εθελοντής πυροσβέστης, αναφέροντας ότι τώρα τους φιλοξενούν οι κουμπάροι τους, μέχρι να βρουν ένα άλλο σπίτι να νοικιάσουν.

«Τα σπίτια και τα δάση ξαναγίνονται, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος. Αυτό που ζητάει ο ίδιος και η σύζυγός του, είναι βοήθεια για να μπορέσουν να βρουν ένα άλλο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.