Με το Under του Γιάννη και με πονταρίσματα στα φιλικά




Πρώτη μέρα μετά από καιρό, χωρίς Euro και Copa America, αλλά με παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η Εθνική Ελλάδας αρχίζει την προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με βατό αντίπαλο και με το βλέμμα στο εισιτήριο για το Παρίσι. Σημαντικά φιλικά προετοιμασίας δίνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, κόντρα σε κυπριακές ομάδες, με φόντο την έναρξη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

419. Πάφος – Παναθηναϊκός (19:00)

Δεύτερο φιλικό για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με κανονικό αντίπαλο αυτή τη φορά. Το αντίστοιχο με την Ουνιόν Χάουζ, το οποίο τους βρήκε νικητές με 14-0, δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό τεστ. Ο κόουτς Αλόνσο θα δοκιμάσει πρόσωπα και τακτική πιο κοντά σε αυτό που δουλεύει στην προετοιμασία, απέναντι στην Κυπελλούχο Κύπρου. Η Πάφος, μάλιστα, είναι πιο έτοιμη και αρχίζοντας τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις σε λίγες ημέρες, δίνει φιλικό που ισοδυναμεί με γενική πρόβα ενόψει των επίσημων ματς. Θα σκοράρει στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Και η ελληνική ομάδα μπορεί να το κάνει. Το combo «G/G & Over 2,5» παίζεται σε απόδοση 1.83.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτό είναι το copa america 24 καναλι



418. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Πολύ νωρίς στην προετοιμασία του, μπαίνει στη διαδικασία φιλικών αγώνων ο ΠΑΟΚ. Και μάλιστα με καλό αντίπαλο, μια και η ΑΕΚ Λάρνακας και καλό υλικό διαθέτει και πιο έτοιμη είναι, έχοντας αρχίσει το προπαρασκευαστικό διάστημα της νέας σεζόν από τις 24 Ιουνίου. Στις ελάχιστες προπονήσεις που έχει κάνει σε Θεσσαλονίκη και Χορστ, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει φτάσει σε κάποιο υψηλό επίπεδο αγωνιστικής φρεσκάδας. Και πάλι, όμως, ακόμα και αν γίνουν αλλαγές και δοκιμές στο αρχικό σχήμα, φαβορί κόντρα στους Κύπριους είναι. Το Over 2,5 σε τέτοια φιλικά προκύπτει, μάλλον, ως ευνόητη επιλογή. Άρα, το combo «1 & Over 2,5» ποντάρεται στο 2.15.

5131. Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα (21:00)

Μπορεί στο ζευγάρι να είναι η φιλοξενούμενη, όμως η Εθνική Ελλάδας στην πραγματικότητα έχει την έδρα υπέρ της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ. Η Δομινικανή Δημοκρατία σίγουρα είναι αντίπαλος που δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμήσει. Η νίκη αποτελεί προαπαιτούμενο, αλλά σημαντική είναι η διαχείριση του Βασίλη Σπανούλη ενόψει του απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί. Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεδομένα θα πάρει ποιοτικό χρόνο. Όμως δύσκολα θα πιεστεί με πολλά λεπτά συμμετοχής. Η επιλογή στο Under 27,5 των πόντων του αρέσει στο 1.85.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.