Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηλιούπολης




Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρυμμένων οικογενειακών προϋπολογισμών, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων – Λυκείων (ΓΕΛ).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 για την Γ’ Λυκείου και από 11 Σεπτεμβρίου 2024 για όλες τις υπόλοιπες τάξεις.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου – Λυκείου (Γενικών Λυκείων), σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και καθορίζονται σύμφωνα με τη ζήτηση των μαθημάτων και τις ανάγκες των παιδιών που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους



https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdoyxFvzagxgU…/viewform

ή να απευθυνθούν απευθείας στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δια βίου Μάθησης και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. (τηλ. 210 9970156) προσκομίζοντας:

• Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής

• Οτιδήποτε αποδεικνύει ότι κατοικεί στην Ηλιούπολη

Για να καταρτιστεί εγκαίρως πρόγραμμα διδασκαλίας θα πρέπει οι αιτήσεις να κατατεθούν έως 30 Αυγούστου 2024, χωρίς αυτό να αποκλείει την ένταξη μαθητών κατά την διάρκεια της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς, για την οποία θα επακολουθήσει Ανακοίνωση.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά και αμισθί, στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfy8t4dOWQ…/viewform

ή στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δια βίου Μάθησης και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. (τηλ. 210 9970156) ή στο γραφείο Εθελοντών «Η Γειτονιά μας», οδός Παπαναστασίου 13, Ηλιούπολη (τηλ. 2100086710-711, email: [email protected]) προσκομίζοντας:

• Αντίγραφο πτυχίου

• Σύντομο βιογραφικό

Την ευθύνη για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου έχει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Πολιτικών Ισότητας κος Ιωάννης Ακρίβος.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι οι Εθελοντές εκπαιδευτικοί που θα διδάξουν θα πάρουν επίσημη βεβαίωση και τα μαθήματα θα γίνονται όπως κάθε χρόνο στο κτίριο του 2ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.