«Πάγωσε» η Αργυρούπολη από τον θάνατο του “Cooper”




Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην Αργυρούπολη, ο θάνατος του Γιάννη Σάλτα. Ο Γιάννης, γνωστός από έφηβος με το ψευδώνυμο “Cooper” και ξακουστός για τις απίστευτες αλτικές του ικανότητες όταν έπαιζε μπάσκετ, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ερμή Αργυρούπολης και βοήθησε στην άνοδο του συλλόγου, από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ πριν από 7 χρόνια.

“Μεταφέρουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, που θα είναι για πάντα στις καρδιές και το μυαλό μας” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

“Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε τον χαμό του αγαπημένου μας φίλου, Γιάννη Σάλτα.

Ο Γιάννης, γνωστός από έφηβος με το ψευδώνυμο “Cooper” και ξακουστός για τις απίστευτες αλτικές του ικανότητες όταν έπαιζε μπάσκετ, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ερμή Αργυρούπολης, στα πρώτα χρόνια μετά τον θάνατο του Σπύρου Γιαννακόπουλου, βοηθούσε ανιδιοτελώς και ποικιλοτρόπως την ομάδα, όπου τον χρειαζόταν, με αποκορύφωμα την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ πριν από 7 χρόνια.



Ως Δ.Σ., θα θέλαμε να μεταφέρουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, που θα είναι για πάντα στις καρδιές και το μυαλό μας.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.