Παραλίγο τραγωδία σε beach party στον Λαιμό Βουλιαγμένης (VIDEO)




Συναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για ατύχημα με πτώση σε βράχια, κατά τη διάρκεια ενός beach party στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με το orangepress.gr, η αρχική πληροφόρηση ήταν για ένα ΙΧ που κατέπεσε στα βράχια, ωστόσο σύντομα αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά γεγονότα. Γύρω στις 00.30, στο σημείο -ακριβώς στο άκρο του Λαιμού της Βουλιαγμένης- έφτασαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καθώς και ομάδα εθελοντών. Τότε διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη ένα beach party με δεκάδες νεαρά άτομα και πως ένα εξ αυτών είχε πέσει σε βραχώδες σημείο. Η κοπέλα που κάλεσε το ΕΚΑΒ είπε ότι ο νεαρός, ηλικίας 21 ετών, ήταν τελείως ακίνητος γι’ αυτό και η κινητοποίηση των Αρχών ήταν μεγάλη και άμεση.

Λαιμός Βουλιαγμένης: 21χρονος έπεσε στα βράχια, κατά τη διάρκεια beach party from Orange Press Agency on Vimeo.

Πυροσβέστες κατέβηκαν στο δυσπρόσιτο, σκοτεινό μονοπάτι, προσέγγισαν τον 21χρονο και διαπίστωσαν ότι έφερε ελαφρά τραύματα και πως ήταν σχεδόν αναίσθητος, τόσο από την πτώση όσο και -κυρίως- από τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που φαινόταν ότι είχε καταναλώσει. Στο σημείο μετέβη γρήγορα και η μητέρα του νεαρού, ο οποίος διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παραλίγο τραγωδία σε beach party στον Λαιμό Βουλιαγμένης (VIDEO)

  • 15/07/2024 at 12:43 μμ
    Permalink

    Η σελιδα σας εχει παρα πολλες διαφημησεις και γινεται δυσχρηστη !

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.