Πρόκριση για την Πορτογαλία, combo στο Κόπα Αμέρικα




Τα νοκ άουτ του ΕURO συνεχίζονται, με τη ματσάρα ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Γαλλία να κλέβει την παράσταση αλλά και το Πορτογαλία – Σλοβενία να αφήνει ένα ερωτηματικό για το αν μπορεί το αουτσάιντερ να αμφισβητήσει το φαβορί. Φυσικά, στην ποδοσφαιρική μας καθημερινότητα υπάρχει επίσης το Copa America…

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τα πιο μελετημένα προγνωστικα euro 24

105. Πορτογαλία – Σλοβενία (22:00)

Σε αντίθεση με το άλλο ματς της ημέρας ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο, εδώ φαβορί υπάρχει. Και επειδή οι Πορτογάλοι είναι πιο έμπειροι σε τέτοια ματς, αλλά και λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο. Καλός ο Τσέριν (του Παναθηναϊκού) που… βγάζει μάτια και ο παικταράς Σέσκο, αλλά δεν φτάνουν τον «CR7». Δεδομένα, οι Σλοβένοι θα κοιτάξουν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και στη συνέχεια να κερδίσουν ό,τι παραπάνω μπορούν. Αφού πρώτα έχουν ροκανίσει χρόνο… Θεωρούμε πως οι Ίβηρες θα περάσουν στα προημιτελικά, αλλά όχι εύκολα. Το σενάριο αυτό εξυπηρετείται από το combo «1 & Under 3,5» στο 1.95.



405. Βολιβία – Παναμάς (2/7, 04:00)

Ο Παναμάς μπαίνει στην 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa America με σαφή προσανατολισμό. Να πάρει το παιχνίδι απέναντι στην, ουσιαστικά, αποκλεισμένη Βολιβία και να περιμένει χειρότερο αποτέλεσμα των ΗΠΑ κόντρα στην Ουρουγουάη. Έτσι θα περάσει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Κίνητρο και σίγουρα ομάδα σε καλύτερη φόρμα δείχνουν ότι υπάρχει αβαντάζ υπέρ των Παναμέζων. To combo «2 & Over 1,5» γκολ μοιάζει εφικτή επιλογή στο 2.10.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.