Σύγχρονη μονάδα του ΟΚΑΝΑ, στον Άλιμο, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των νόμιμων εξαρτήσεων




Μνημόνιο συνεργασίας με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Αθανάσιο Θεοχάρη, για τη δημιουργία μίας σύγχρονης μονάδας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των νόμιμων εξαρτήσεων, υπέγραψε την Πέμπτη (4/7/2024), ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

“Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Θεοχάρη και το Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ για τη δημιουργική σύμπραξη, ώστε να λειτουργήσει μία νέα μονάδα κοινωνικής μέριμνας στον Άλιμο, με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση φαινομένων όπως οι “νόμιμες” εξαρτήσεις (διαδίκτυο, αλκοόλ, κάπνισμα, τυχερά παιχνίδια), η ενδοοικογενειακή βία, το bullying κ.ο.κ.

Όλοι μαζί, συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία, με λιγότερη βία, λιγότερες εξαρτήσεις, πιο ισορροπημένους και υγιείς ανθρώπους, περισσότερη ψυχική και σωματική υγεία για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους” δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης, μετά τη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ δήλωσε:



“Eμείς ως ΟΚΑΝΑ που είναι ο μεγαλύτερος τομέας για την απεξάρτηση στη χώρα μας, να ευχαριστήσουμε και να πούμε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή να βλέπουμε ένα δήμαρχο τόσο κοινωνικά ευαίσθητο και να ασχολείται με θέματα τα οποία μπορεί να μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας και να τα κρύβουμε κάποιες φορές κάτω από το χαλί. Θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε κάθε πολίτη που θα προστρέξει στην Υπηρεσία μας και να μπορέσει να πάρει τη σωστή βοήθεια και να του δοθεί η κατάλληλη θεραπεία”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.