Τροχαίο στην παραλιακή: Πως η Δημοτική Αστυνομία Αλίμου απέτρεψε τα χειρότερα




Απόγευμα Παρασκευής (28/6), στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου. Στο ρεύμα προς Πειραιά, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μία μηχανή πέφτει στο πίσω ενός αυτοκινήτου και ο οδηγός της καταλήγει τραυματισμένος στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Τα αυτοκίνητα τον προσπερνούν με κίνδυνο να τον πατήσουν.

Την ώρα εκείνη περνούσε ένα περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας. Με εντολή του αντιδημάρχου, Γιάννη Βέργη, κλείνουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας, διευκολύνοντας το έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ που έχουν φτάσει στον τόπο του τροχαίου και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, μέχρι να έρθει ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

“Δυστυχώς οι οδηγοί περνούσαν δίπλα από τον τραυματία. Αν δεν κλείναμε τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, μέχρι να έρθει η Τροχαία, μπορεί να είχαμε τα ίδια που είδαμε με την 17χρονη στη Λεωφόρο Αθηνών που περνούσαν από πάνω της τα αυτοκίνητα.

Λόγω της ημέρας και της ώρας η κίνηση ήταν πολύ μεγάλη και δημιουργήθηκε ατέλειωτο μποτιλιάρισμα. Αυτό όμως ήταν το λιγότερο, αφού προλάβαμε τα χειρότερα” λέει στο Notia.gr, ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Βέργης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.