Φεστιβάλ Γλυφάδας: Πρεμιέρα απόψε με συναυλία του Χατζηγιάννη (αναλυτικό πρόγραμμα)




Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Γιαννιάς, Κώστας Μακεδόνας, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Αρβανίτη και μια υπέροχη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, μαζί με τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού και κινηματογραφικές ταινίες για όλα τα γούστα (από αστυνομικά μέχρι αισθηματικές κομεντί) και όλα ΔΩΡΕΑΝ για όλους, περιλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2024, που ξεκινάει την Πέμπτη, 11 Ιουλίου.

Το καλοκαίρι στη Γλυφάδα θα είναι και φέτος υπέροχο και είστε όλοι προσκεκλημένοι !

«Ιούλιος και Φεστιβάλ Γλυφάδας πάνε μαζί. Το Summer Kids Festival για τους μικρούς μας φίλους «τρέχει» με μεγάλη επιτυχία και το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας ξεκινά κι αυτό με τη σειρά του: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει αυτή την Πέμπτη το βράδυ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και όλος ο Ιούλιος και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έχει αγαπημένη μουσική, υπέροχο θέατρο και σινεμά. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι εδώ και σας καλούμε να το μελετήσετε και να «κυκλώσετε» πολλές ημερομηνίες!

Εμείς και φέτος καταθέτουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις.



Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και στο www.glyfada.gr/festival

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 για Καραγκιόζη και παιδικό θέατρο και στις 7:30 για κουκλοθέατρο) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Και αυτό το καλοκαίρι, μια γιορτή πολιτισμού ξετυλίγεται στη Γλυφάδα, ανοιχτή για όλους.

Σας περιμένουμε»! τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Το καλοκαίρι μου», «Χορεύω». «Από το 1 ως το 💯»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές τού σήμερα, δροσίζει τo καλοκαίρι μας με μια υπέροχη συναυλιακή βραδιά στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 20:30!

Τα καλύτερά του τραγούδια μέσα από δυόμιση δεκαετίες μουσικής δημιουργίας που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας θα μας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση!

Για φέτος το καλοκαίρι, το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του μας ταξιδεύει από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτυ» και τα απόλυτα αγαπημένα «Το καλοκαίρι μου» και «Χορεύω» μέχρι το πολύ πρόσφατο «Από το 1 ως το 100» και τραγούδια από το καινούριο δίσκο TERRA INCOGNITA που κυκλοφορούν σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Πλάι του στη σκηνή, η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη».

Από την ομάδα του και φέτος δεν λείπει το δίδυμο:

Η Εστέλλα Κοπάνου φωνητικά και φλάουτο και ο Γιώργος Παντέλογλου φωνητικά και Άλτο σαξόφωνο.

Και βέβαια οι αγαπημένοι του, πιστοί φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί.

Ο Σόλωνας Αποστολάκης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση,

Ο Σπύρος Μάζης στο μπάσο,

Ο Δημήτρης Τσόλης στα τύμπανα,

Ο Κωστής Πυρένης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

Και ο Νικόλας Πλάτων στην τρομπέτα!

Υπεύθυνος ήχου ο Σταύρος Συκιανάκης σε συνεργασία με τον Τάσο Τσομπάνη!

🔷 ️Υπεύθυνος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2024 είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης.

🚍🚍 Μετά το τέλος των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας είναι σταθμευμένα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο χώρο της 3ης Μαρίνας και θα μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο στις γειτονιές της Γλυφάδας, ακολουθώντας τα εξής δύο δρομολόγια:

📌 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

📌 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.