Φωτιά στην Κερατέα: Χωρίς σπίτι έμειναν δύο γυναίκες 80 και 63 ετών




Συνήθως γράφω κάποιο κείμενο για να βοηθησουμε κάποιο αδεσποτακι! Στην φωτιά της Κυριακής στη γέφυρα του Αδάμ στη Κερατέα η φωτιά δυστυχώς έκαψε τα σπίτια δύο γυναικών 80 χρονων και 63 χρονων ανθρώπων που γνωρίζω εδώ και 30 χρόνια ενεργών φιλοζωων και μέλη του φιλοζωικου σωματείου Προκρις που φροντίζουν τα αδεσποτα της Κατω Πλάκας Κερατεας και πάντα είναι δίπλα μας σε ότι τους χρειαζόμαστε. Ήρθε η ώρα να νοιαστουμε και να βοηθησουμε αυτές τις δύο γυναίκες που ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς τίποτα με τα σπίτια τους αποκαιδια, χωρίς δεύτερο ρουχο από αυτό που φορούσαν, χωρίς αλλά υπάρχοντα, χωρίς χρήματα!

Η μόνη τους περιουσία αυτό το σπίτι όπου εκεί έζησε η οικογένεια τους άνθρωποι γεννήθηκαν μεγαλωσαν και πέθαναν σε αυτό το σπίτι. Αναμνήσεις καμμενες. Η μία γυναίκα έχει αναπνευστικό ΧΑΠ και πρέπει να είναι σε σταθερό δροσερό μέρος για την θεραπεία της. Στεναχωριουνται που δεν μπορούν πλέον να φροντίσουν τα αδεσποτακια της γειτονιάς. Χρειάζονται ρούχα, κάπου να μπορούν να τρώνε σταθερά κάθε μέρα, ( όχι κονσέρβες και τέτοια δε το επιτρέπει η υγεία τους) χρειάζονται χρήματα για να μπορούν να κινηθούν για να μπορούν να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο κάπου.

Το βασικό είναι να βρεθεί ένα σπίτι για τις δύο αυτές γυναίκες που είναι άστεγες στον δρομο. Γυναίκες που ηταν πάντα υπόδειγμα εθελοντισμού, φιλοτιμιας γκρεμίστηκε η ζωη τους σε λίγη ώρα! Θέλουμε να μπορέσουμε να βρούμε ένα σπίτι να μείνουν ένα λυομένο να στηθεί ξανά από την αρχή στα σιντριμια και στη σταχτη. Ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει ας μου στείλει σχόλιο ή μήνυμα προσωπικά.

Μην αφήσουμε την μάνα η τη γιαγιά μας στο δρόμο να κλαίει νύχτα μέρα για ότι έχασε! Ευχαριστώ. Ξέρω ότι άνθρωποι όπως μπόρεσαν βοήθησαν και Κερατέα και Λαύριο. Δημητρα Βασιλοπουλου πρόεδρος φιλοζωικου σωματείου Προκρις 6974521052



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.