Kινδυνεύουν να ξεραθούν τα πεύκα στο Άλσος Νέας Σμύρνης




“Στο Άλσος η Δημοτική Αρχή πρόκειται να κάνει κάτι για αυτά τα δέντρα που σε λίγο δε θα υπάρχουν;” Γιώργος Κονταρίνης



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Kινδυνεύουν να ξεραθούν τα πεύκα στο Άλσος Νέας Σμύρνης

  • 04/07/2024 at 1:41 πμ
    Permalink

    χρονια το αλσος της νεας σμυρνης ειναι ρημαδι ολοι οι δημαρχοι ειναι ο ενας χειροτερος απο τον αλλο ρεμουλες κομπινες ρημαξαν την οδο ομηρου παντου παρκαρισμενα στα χαλασμενα πεζοδρομια και μια κακογουστη φαραωνικη εισοδο Ο ΠΑΠΑΣ ειναι το κερασακι

    Απαντήστε
  • 04/07/2024 at 10:56 πμ
    Permalink

    Κριμα γιατι μιλαμε για ενα μερος που καποτε ψηφιστηκε πρωτος Δημος Της Ελλαδος. Οταμ φτιαχτηκε η πλατεια. Απο τοτε περασαν χρονια αλλα τα τελευταια η Ομηρου ειναι εργοταξιο. Σε συζήτηση με τον δημαρχο πριν λιγες ημερες μας υποσχεθηκε οτι η Ομηρου θα εχει τελειωσει μεσα στο επομενο 15ημερο.
    Ιδωμεν…

    Απαντήστε
    • 04/07/2024 at 1:00 μμ
      Permalink

      Καλημέρα
      Να πούμε ότι κάποια από τα ποτιστικά ποτίζουν αλλά στο βροντο όπου να ναι. Σίγουρα όχι τα φυτά ή έστω κοντά σε αυτά. Να μην πούμε ότι εμείς εάν έχουμε κήπους ή οικόπεδα πρέπει να τα καθαρίσουμε από τα ξερά για ευνόητους λόγους. Μάλλον για τον δήμο δεν ισχύει. Σταματώ εδώ γιατί είναι πολλά ακόμη και δεν υπάρχει τελειώμος.
      Καλή συνέχεια σε όλους

      Απαντήστε
  • 04/07/2024 at 2:42 μμ
    Permalink

    Μακάρι να ήταν μόνο αυτά. Η περιοχή είναι εγκαταλειμμένη εδώ και χρόνια. Πεζοδρόμια διαλυμένα, γεμάτα αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Αδύνατο να περπατήσεις στα στενά. Υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις ανύπαρκτες, καμμία μέριμνα για τους δημότες.

    Απαντήστε
  • 04/07/2024 at 6:10 μμ
    Permalink

    Η Εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας συνεχίζεται και από την Νέα Δημοτική αρχή .
    ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ , ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ιδίως στην ΑΝΩ Νέα Σμύρνη όπου ζώ , οι οποίοι θυμίζουν τοπίο βομβαρδισμένης ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ μετά την εισβολή των Ρώσων .

    Ουτε τα δένδρα ΔΕΝ Κλάδεψαν φέτος οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ του ΔΗΜΟΥ . ΕΣΤΕΙΛΑ mail πρό μηνών , ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ή ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ !
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ .
    ΑΙΣΧΟΣ !

    Απαντήστε
    • 05/07/2024 at 7:45 πμ
      Permalink

      Είναι ακριβώς όπως τα λέτε.Δυστυχως!

      Απαντήστε
  • 05/07/2024 at 8:55 πμ
    Permalink

    Τα πεζοδρόμια είναι αθλια. Παντού αδιαφορία λες και δεν υπάρχει δημοτική αρχή. Για μεν την παιδικη χαρά απέναντι από το Ομηρειο μου είπαν “τι θελετε; οι παιδικές χαρές έχουν χωμα” για δε τα κατεστραμμενα πεζοδρόμια μου είπαν “να προσέχουμε!!!”. Δυστυχώς η Ν.Σμυρνη δεν ευτυχησε από δημάρχους.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.