Tο concept Venture X του Paul Van Dyk στο Bolivar




Την Παρασκευή 5 Ιουλίου η F.S.I. Events παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το concept Venture X του Paul Van Dyk στο Bolivar Beach Club.

O Γερμανός DJ, Παραγωγός και Μουσικός θεωρείται μια από τις πρωτοπόρες φιγούρες και ισχυρή δύναμη στον κόσμο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής για πάνω από τρεις δεκαετίες παγκοσμίως.

Το VentureX είναι ένα νέο συναρπαστικό concept στο οποίο ο Paul επιλέγει Trance, Progressive House και Techno κομμάτια και τα συνδυάζει όλα μαζί κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς κάνοντάς την αξέχαστη.

Ο μοναδικός αυτός καλλιτέχνης αιχμαλωτίζει το κοινό του, εστιάζοντας στην αυτοσχεδιαστική τέχνη του επαγγέλματος και επεξεργάζεται live τα κομμάτια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του. Γνωστοί ήχοι παρουσιάζονται σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο, με έμφαση στο απροσδόκητο. Την ίδια στιγμή που ακούς το απόσπασμα ενός κομματιού που αγαπάς και ξεκινάς να χορεύεις στο ρυθμό του ανοίγεις το στόμα σου με απορία για την κατεύθυνση που θα πάρει, προσφέροντάς σου ένα απίστευτο και αδιαμφισβήτητο μουσικό ταξίδι όλο το βράδυ.



«Μου δίνει τον χώρο να παίξω αυτό που πιστεύω πραγματικά ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν, να αισθάνονται και να παραδίδονται σε αυτό.» Αυτό είναι το VENTURE X που ορίζεται από τον Paul Van Dyk.

Μαζί του οι αγαπημένοι Christian Cambas, Steve Sai & Steph.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air

Live the Experience

Hyperlinks:

Official Url: www.bolivar.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar

Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach

Event Info:

Ώρα Έναρξης: 21:00

Event Link: https://fb.me/e/1QO12e6Xd

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.more.com/music/bolivar/venturex/paulvandyk/

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου –Transportation Check Link:

http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.