Το ντεμπούτο της κόρης του δημάρχου στο σανίδι (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Γεμάτος περηφάνια, δεν έκρυβε τη χαρά του, ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για το ντεμπούτο της κόρης του Αθηνάς, πάνω στο σανίδι!

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου, φοιτήτρια της  Νομικής, ντύθηκε νύφη και πρωταγωνίστησε στην πρεμιέρα της κωμωδίας “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” των Ρέππα – Παπαθανασίου, που έπαιξε η εθελοντική θεατρική ομάδα του δήμου, σε σκηνοθεσία του Μενελάου Ντάφλου.

Το ίδιο χαρούμενη ήταν και μητέρα της “νύφης” Ντίνα Κωνσταντέλλου, ενώ την παράσταση παρακολούθησε η Άντζελα Γκερέκου με την κόρης της Μαρία.

Δείτε πως περιγράφει τη βραδιά η αεικίνητη Νανά Καραγιάν:

Πρεμιέρα σήμερα της εθελοντικής θεατρικής ομάδας ΒΒΒ, με την παράσταση “συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” των Ρέππα Παπαθανασίου!!!!Στην πλημμυρισμένη απο κόσμο αίθουσα Ιωνία, όλοι οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας χάρισαν πολύ γέλιο και επαγγελματικό παίξιμο!!!!!! Έκπληξη της βραδιάς η φοιτήτρια Νομικής Αθηνά Κωνσταντελλου ,που έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική τέχνη!!!!!! Συγχαρητήρια σε όλους και στον ακούραστο σκηνοθέτη Μενέλαο Νταφλο!!!!!!Ευχαριστούμε ολους τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους !!!!!Ευχαριστούμε για τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο!!!Η παράσταση θα επαναληφθεί και αύριο!!!!

https://www.facebook.com/Osanna.Nana.Karagian/posts/2129607213993483

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.