Ο Γιάννης Μπαλάφας στην Εθνική Στέγη Νέας Σμύρνης και στον “Καλό Σαμαρείτη” στην Αργυρούπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την Εθνική Στέγη Νέας Σμύρνης και τα γραφεία του Σωματείου “Καλός Σαμαρείτης” , στην Αργυρούπολη, επισκέφθηκε ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας και είχε συνομιλίες με τους υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

“Ένα πολύβουο μελίσσι από παιδάκια σε ένα υπέροχο κτίριο που στεγάζεται ο δημοτικός παιδικός σταθμός της Εθνικής Στέγης Νέας Σμύρνης και που έχει μεταμορφωθεί σε ένα παραμυθένιο κόσμο, χάρη στις άοκνες προσπάθειες της κ. Απέργη, προέδρου και δημοτικού συμβούλου. Μαζί με το δήμο θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην λειτουργία του” δήλωσε ο Γιάννης Μπαλάφας.

 

Νωρίτερα ο Γιάννης Μπαλάφας, είχε βρεθεί στην Αργυρούπολη στις εγκαταστάσεις του “Καλού Σαμαρείτη”, στην Αργυρούπολη.

Ο «Καλός Σαμαρείτης» είναι ένα Σωματείο αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό. Ανήκει στα κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με την άδεια ίδρυσης 6226/25112014. Εποπτεύεται από την περιφέρεια Αττικής μέσω της διεύθυνσης ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφέρει καθαρά κοινωνικό έργο. “Η πρόεδρος κ. Χρυσούλα Φέρρο και οι εργαζόμενοι καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους. Ελπίζουμε να συμβάλουμε στην επίλυση προβλημάτων που έχουν με τον ΕΦΚΑ και τον ΕΟΠΥΥ” δήλωσε ο Γιάννης Μπαλάφας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.