Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Γιώργου Μαστρογιαννόπουλου




Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 20:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου, μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική, στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Μαστρογιαννόπουλου με τον τίτλο «Ξοδεμένα Ηλιοβασιλέματα».
Μαζί του θα είναι εκλεκτοί προσκεκλημένοι που θα μιλήσουν για τον ίδιο και το βιβλίο.

Ο Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Είναι Μουσικός, Διπλωματούχος Κιθάρας και Ανώτερων Θεωρητικών (Δίπλωμα Φυγής).
Παρακολούθησε επί σειρά ετών, σεμινάρια και φεστιβάλ κιθάρας, συμμετέχοντας σε Master Classes με σπουδαίους Κιθαριστές. Ασχολήθηκε με την σύνθεση, με αποτέλεσμα μία μέθοδο κλασικής κιθάρας, έργα για Solo όργανα καθώς κι έργα για μουσικά σύνολα. Συμμετέχει σε Φεστιβάλ Μουσικής κι έχει συνεργασθεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους μουσικούς, όπως τον κλαρινετίστα Νίκο Γκίνο, τον τενόρο Keith Ikaia-Perdy, τον τσεμπαλίστα Γεράσιμο Χοϊδά, τον φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, τον βιολιστή Νίκο Κιάκο και άλλους!
Εμφανίστηκε σε μουσικές εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, δίνοντας συνεντεύξεις και παρουσιάζοντας έργα κλασικών και συγχρόνων μουσουργών. Τιμήθηκε με δίπλωμα, από το πνευματικό κέντρο Πειραιά “Ο ΦΙΛΩΝ”, για την διάκριση μαθητών του σε μουσικούς διαγωνισμούς. Συμμετέχει στον ψηφιακό δίσκο “Our Old House”, σε μουσική του Κώστα Μυλωνά, παραγωγή Clear Note (Η.Π.Α).
Δημιούργησε και διαχειρίζεται το “Κιθαρολόγιο”, ένα διαδικτυακό χώρο-φορέα-youtube channel, ο οποίος έχει προσανατολισμό την Κιθάρα, καθώς κι όλες εκείνες τις σοβαρές προσπάθειες, οι οποίες γίνονται προς την διάδοση της, την εξέλιξη των Κιθαριστών και του ρεπερτορίου της.
Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας: «Γιορτές Κιθάρας – Guitar Feasts».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.