Στοίχημα: Επιλογές από Τουρκία




Χριστός Ανέστη από την ομάδα του Betarades.gr με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας. Κυριακή σήμερα με το στοιχηματικό κουπόνι να είναι πλούσιο σε παιχνίδια, τη στιγμή φυσικά που η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παραμένει αμείωτη. Εμείς θα ασχοληθούμε σήμερα με τη Super Lig Τουρκίας, όπου εντείνονται οι “μάχες” για τον τίτλο, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betrebels.

Δεν κοντράρεται η Μπεσίκτας

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Μπεσίκτας, που έχει βρει τον καλό της εαυτό και δείχνει το τελευταίο διάστημα ασταμάτητη. Πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σίβασπορ την προηγούμενη αγωνιστική, που ήταν η πέμπτη διαδοχική στη Super Lig, όπου συμπλήρωσε 12 παιχνίδια αήττητη. Μάλιστα μετά την γκέλα της Μπασακσεχίρ, έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει στο -3 από την κορυφή και να μπει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Υποδέχεται την Ανκαραγκουτσού επί της οποίας έχει κάνει το 12/12 στα μεταξύ τους παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις και θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Από την πλευρά της η Ανκαραγκουτσού συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας ανεβάσει στροφές. Παραμένει αήττητη στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (4-4-1) και βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, κόντρα στην Μπεσίκτας από την οποία διασύρθηκε στον πρώτο γύρο με 4-1. Μεγάλες οι διαφορές των δυο ομάδων, η Μπεσίκτας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, θα κρατήσουμε το 1&Over 2.5 σε απόδοση 1.73.

Η ευκαιρία της Αλάνιασπορ

Να διατηρηθεί σε τροχιά… Ευρώπης θέλει η Αλάνιασπορ, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Καϊσέρισπορ. Χαμηλά στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι, που αντιμετωπίζουν σοβαρό αμυντικό πρόβλημα, έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις σε δυο παιχνίδια από τα δέκα τελευταία για το πρωτάθλημα. . Βρίσκονται σε κακό μομέντουμ, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 3-1 από τη Γαλατασαράι, ενώ μετρούν μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3). Από την πλευρά της η Αλάνιασπορ κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο τη Φενερμπαχτσέ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη (2-1-0), συνολικά μετρά μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της. Το μομέντουμ ευνοεί απόλυτα τους φιλοξενούμενους, θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1.70.

Με το Over στην Προύσα

Δεν έχει τέλος ο αγωνιστικός κατήφορος της Μπούρσασπορ, που μετρά μόλις μια νίκη στις 15 τελευταίες αγωνιστικές και αγωνίζεται πλέον υπό το άγχος του υποβιβασμού. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα την προηγούμενη αγωνιστική, παίρνοντας κάτι θετικό έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Υποδέχεται την ουραγό Ακίσασπορ σε ένα παιχνίδι χωρίς περιθώρια για απώλειες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σταθερά στον πάτο της Super Lig,διαθέτοντας και τη χειρότερη άμυνα. Έρχονται ωστόσο με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ματς μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας και θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στη μάχη της παραμονής. Αμφότερες “καίγονται” για βαθμούς, ενώ το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Περιμένουμε μια ανοιχτή αναμέτρηση, Over 2.5 λοιπόν σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.