“Παιδιά και Θάλασσα. Μέτρα πρόληψης και προστασίας»





Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Παιδιά και Θάλασσα. Μέτρα πρόληψης και προστασίας», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 13.30 από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και τα ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή.
Ομιλητής της Δράσης είναι ο κ. Αναστάσιος Χατζής, Παιδίατρος-Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής-Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, Μέλος Δ.Σ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Η δράση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom https://zoom.us/j/92178595345 και στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή (https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias).



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Παιδιά και Θάλασσα. Μέτρα πρόληψης και προστασίας»

  • 25/06/2023 at 11:00 μμ
    Permalink

    Η αποτελεσματική προστασία των παιδιών στη θάλασσα αφορά κυρίως στην κολύμβηση και στην έκθεσή τους στον ήλιο. Συνιστάται να αποφεύγεται η έκθεση των παιδιών στον ήλιο μεταξύ 11:00 και 16:00, δηλ. τις ώρες που η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία είναι ισχυρότερη και η χρήση αντιηλιακού με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30, καθώς και καπέλου & γυαλιών προστασίας από τον ήλιο. Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά δεν πρέπει να αφήνονται στη θάλασσα χωρίς επίβλεψη, ακόμη κι αν γνωρίζουν να κολυμπούν

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.