Ο αειθαλής Ζάχος Χατζηφωτίου στην έκθεση “Alimos Classic Car Sunday” (VIDEO)




Σε λίγες μέρες κλείνει τα 98 (γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1923 στην Πλάκα) αλλά ο αειθαλής Ζάχος Χατζηφωτίου δεν το βάζει κάτω. “Γλίτωσα στο Ελ Αλαμέιν, δεν θα την πάθω από ιό” είχε δηλώσει πρόσφατα.

Ο “νεότερος” επισκέπτης της έκθεσης “Alimos Classic Car Sunday” και φίλος του Νίκου Μαστοράκη, βρέθηκε στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου για να θαυμάσει από κοντά τα μοναδικά συλλεκτικά αυτοκίνητα.

Με χαρακτηριστική άνεση και χιούμορ μίλησε με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Πλάκα, που ήταν γεμάτη κατσαρίδες, την απόδρασή του κατά τη διάρκεια της κατοχής, σε ηλικία 17 ετών, στην Αίγυπτο και τις πολεμικές επιχειρήσεις, στις οποίες πήρε μέρος. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει στο Παλαιό Φάληρο. Φυσικά χρειάζονται ώρες ολόκληρες για να πάρεις μόνο μια μικρή γεύση από τη συναρπαστική του ζωή.

“Συγχαρητήρια θερμά στον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη Andreas Kondylis , στον αγαπητό μου φίλο Νίκο Μαστοράκη Nico Mastorakis και στη ΦΙΛΠΑ για την τόσο ωραία διοργάνωση της χθεσινής εορτής κλασικών αυτοκινήτων. Ήταν για εμάς τους κάπως παλαιότερους ένα ταξίδι στο χρόνο, σε ενα παρελθόν με τόσο όμορφες αναμνήσεις” έγραψε στη σελίδα του στο facebook και μία φωτογραφία από την έκθεση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.