Αλλαγή ημερομηνίας της συναυλίας του Κωνσταντίνου Φάμη και της Μαριάννας Πολυχρονίδη λόγω καιρού




Αναβάλλεται για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, λόγω του άστατου καιρού και των πιθανών βροχοπτώσεων, η συναυλία του Κωνσταντίνου Φάμη και της Μαριάννας Πολυχρονίδη, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στη Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.

η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Κωνσταντίνος Φάμης, δύο καλλιτέχνες με σημαντική παρουσία στα θεατρικά αλλά και μουσικά δρώμενα της χώρας, συναντιούνται στη σκηνή της Γ΄Μαρίνας σε μια πολύ ατμοσφαιρική και ιδιαίτερη μουσική παράσταση. Με τον εξαίρετο Τάκη Φαραζή στο πιάνο, οι δύο ηθοποιοί ζωντανεύουν τα πιο γνωστά τραγούδια (των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Κραουνάκη κ.α.) που αγαπήθηκαν και ακούστηκαν πρώτη φορά σε μια θεατρική παράσταση. Το «Χάρτινο το φεγγαράκι» μπερδεύεται με την «Κουτσομπόλα» και την «Όμορφη πόλη» και δημιουργεί ένα υπέροχο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι συναισθημάτων, το οποίο θα απολαύσουμε αυτή την όμορφη Αυγουστιάτικη βραδιά και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο με φροντίδα και αγάπη διοργανώνει και φέτος ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο χώρο του Φεστιβάλ στη Γ΄ Μαρίνα. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8:30 μ.μ. Όλο το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival

(Στο βίντεο ο Κωνσταντίνος Φάμης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη σε μία από τις πρόβες για τη συνάντησή τους επί σκηνής στις 23 Αυγούστου).



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.