Το Γλυφαδιώτικο Καρναβάλι επιστρέφει δυναμικά!




Με πολύ κέφι, τραγούδια, χορό, ξεφάντωμα, με εμπνευσμένα άρματα και συναυλίες, μια ονειρεμένη γιορτή έρχεται να δώσει χαρά και ζωντάνια στην πόλη και να μείνει αξέχαστη σε όσους τη ζήσουν.
Την Κυριακή στην 11:30 το πρωί θα ξεκινήσει η καρναβαλική παρέλαση από τη συμβολή των οδών Ανθέων και Γούναρη, θα συνεχίσει στη Γούναρη και θα καταλήξει στην πλατεία Μακεδονίας, όπου το συγκρότημα The Swingin’ Cats θα απογειώσει το κέφι, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτ με πολύ χορό.

«Η ώρα για το αποκριάτικο ραντεβού μας στη Γλυφάδα έφτασε! Μετά από τρία χρόνια αναγκαστικής απουσίας, η Κυριακή της Αποκριάς θα γιορταστεί και πάλι στην πόλη μας με το σχολικό καρναβάλι και την παρέλαση των μαθητών στην οδό Γούναρη (από την Ανθέων έως την Πλατεία Μακεδονίας) από τις 11:30 το πρωί κι αμέσως μετά με αποκριάτικο πάρτυ στην πλατεία Μακεδονίας, με τραγούδια, χορούς και εκπλήξεις! Δεν χρειάζεται φυσικά να είστε μαθητές ούτε να ανήκετε σε κάποιο από τα δεκάδες γκρουπ που έχουν φτιάξει με ενθουσιασμό τα παιδιά μας: Απλά φορέστε τη στολή σας ή κάτι αποκριάτικο κι ελάτε στη μεγάλη γιορτή», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.