Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στο Notia.gr: Υπάρχουν άλυτα προβλήματα στην Περιφέρεια Αττικής που πρέπει να τα δρομολογήσουμε από την αρχή” (VIDEO)




Στα εγκαίνια της έκθεσης «Καρνάγια» του αρχιτέκτονα Τάσου Ταστάνη, στo Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/3/2023), ο επί σχεδόν 30 χρόνια δήμαρχος Ρέντη/ Νίκαιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης. Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, μίλησε στο Notia.gr για την απόφασή του να διεκδικήσει τη διοίκηση της Περιφέρειας:

“Mία απόφαση που ήρθε μετά από πολύ σκέψη, σημασία έχει ότι ένιωθα ότι πρέπει να κλείσω μία 29ετή πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στην Περιφέρεια, πρέπει να πλαισιώσει από κοντά τους δήμους και να δουλέψει μαζί τους. Υπάρχουν άλυτα προβλήματα, όπως είναι το κυκλοφοριακό και το αποχετευτικό που θέλουν από την αρχή να τα δρομολογήσουμε, πιστεύω ότι με τη βοήθεια των δημάρχων και του κόσμου θα μπορέσουμε πραγματικά να κάνουμε καινούρια πράγματα στην Περιφέρεια Αττικής.”

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής: «Alea jacta est» / Ο κύβος ερρίφθη!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.