Γλυφάδα: Αποτελέσματα των φετινών σχολικών σκακιστικών αγώνων




Την Κυριακή 2 Απριλίου έγινε το φετινό 32ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Γλυφάδας στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου με συνεργασία του συλλόγου γονέων του σχολείου, του Αθλητικού Ομίλου «Ζήνων» Γλυφάδας και τη στήριξη της Κοινωνικής Αθλητικής Πολιτιστικής Παρέμβασης του δήμου την οποία εκπροσώπησε ο νέος της πρόεδρος κ.Κουρουπάκης.

Συμμετείχαν 80 παδιά δημοτικών σχολείων σε 6 τουρνουά, ένα τουρνουά ανά τάξη, που ανταγωνίσθηκαν σε τουρνουά 5 παρτίδων με άλλα παιδιά της ίδιας τάξης. Με κάθε νίκη έπαιρναν ένα βαθμό, με ισοπαλία μισό και με ήττα 0 βαθμό. Στην πρώτη δημοτικού πρώτευσε ο Αλέξανδρος Ρομπάνος με 5 βαθμούς προ τωνΔημοσθένη Μαρούδη και Σωκράτη Γκάτζιου (3,5). Στη δευτέρα δημοτικού πρώτευσε η Ηρώ Στάθη (4,5) προ των Ορφέα Σούρπη και Ομηρου Φούρναρη (3).

Στην τρίτη δημοτικού πρώτευσε ο Αλέξανδρος Νικολάου(5) προ των Αλ Φαούζι, Λευτέρη Πέττα και Νικόλαου Μαρτάκη (4). Στην τετάρτη δημοτικού πρώτευσε ο Οδυσσέας Φλούδας (5) προ του Ιάσωνα Μαρή (4)και Κωνσταντίνου Κουράκου, Θωμαϊδος Σαμπάνη και Σπύρου Κιτσαντά (3). Στην πέμπτη δημοτικού πρώτευσε ο Ορέστης Γεωργιλιδάκης (5) προ των Θανάση Καραμπεσίνη (4) και Οδυσσέα Παπαδέλλη (3,5). Στην έκτη δημοτικού πρώτευσε ο Γιώργος Γαλακτίδης (5) προ των Νικόλαου Μανωλόπουλου και Κωνσταντίνου Τρύφου (4). Στη συνολική βαθμολόγηση των σχολείων της Γλυφάδας πρώτευσε το 3ο δημοτικό σχολείο με δεύτερο το 2ο δημοτικό



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.