Τραγικός θάνατος γαϊδουρίτσας στο Κορωπί – Μπλέχτηκε στο σχοινί και πέθανε




Η γαϊδουρίτσα βρέθηκε νεκρή καθώς πιάστηκε στο σχοινί που ήταν δεμένη ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη. Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι από τη Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι, το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί μέρες και στο τέλος κατέληξε:

«Κορωπι 2023!!! Γαιδουριτσα που εχασε τη ζωη της απο την ανθρωπινη βλακεια, ανευθυνοτητα και εγκληματικη αγενεια. Ο ιδιοκτητης αφαντος! Θα κανουμε ο,τι περναει απο το χερι μας να του επιβληθουν οι ποινες που αντιστοιχουν στο ”εγκλημα”, καθως και ολα τα εξοδα ταφης-αποτεφρωσης!!!» γράφει η «Γαϊδουροχώρα-το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι» στα social media, ανεβάζοντας και βίντεο με τα δεμένα γαϊδούρια σε ένα χωράφι, ένα εκ των οποίων μπλέχτηκε στο σχοινί του και τελικά πέθανε.

“Με τηλεφωνικη εισαγγελικη εντολη για αμεση, προσωρινη απομακρυνση, τα άλλα δυο γαιδουρακια που «διατηρουσε» ο ιδιος «άνθρωπος», μεταφερθηκαν στις εγκαταστασεις μας. Πεινασμενα, γεματα ψωρα και τρομο, απολαμβανουν το πρωτο τους κανονικο γευμα. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης! Εναντίον του εκκρεμούσαν κι άλλες καταγγελίες από το παρελθόν για παραμέληση.
Αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με τον ΕΣΠΙ Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών καταθέτουμε συμπληρωματικά ζητώντας να επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή, να γίνει μόνιμη η αφαίρεση και να του απαγορευτεί να ξαναέχει ζώα”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.