Γλυφάδα: Συνέλαβαν διαρρήκτες με κλεμμένο αυτοκίνητο ύστερα από καταδίωξη




Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τα ξημερώματα του Σαββάτου (6-5-2023), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο 30χρονοι αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για συμμορία που διέπραξε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απείθεια.
Οι κατηγορούμενοι είχαν εισέλθει σε οικία πρώτου ορόφου στη Γλυφάδα παραβιάζοντας το παράθυρο και αφαίρεσαν κλειδιά αυτοκινήτου, στο οποίο επιβιβάστηκαν και διέφυγαν.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους εντόπισαν στην περιοχή της Γλυφάδας.
Με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων καλούσαν διαρκώς το όχημα προς έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και ανέπτυξε ταχύτητα.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που συμμετείχαν στις αναζητήσεις, εντόπισαν εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο στη Βούλα.
Ακολούθησαν αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους καταδιωκόμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επισημαίνεται ότι οι 30χρονοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.