Tραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρή 12χρονη που την παρέσυρε αυτοκίνητο – Oι γιατροί έδωσαν μάχη για να τη σώσουν




Υπέκυψε στα τραύματά της η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Σπάρτης, στην Καλλιθέα. Το κορίτσι που επέστρεφε σπίτι από το σχολείο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι γιατροί πάλεψαν επί μία ώρα να τη σώσουν όμως τελικά, υπέκυψε στα τραύματά της. Στο σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα υπάρχει φανάρι, καθώς και διάβαση πεζών.
Όπως αναφέρει το MEGA, το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το φανάρι ήταν πράσινο για τους πεζούς.

Πηγή φωτό: neakallithea.gr
Πηγή φωτό: neakallithea.gr
Πηγή φωτό: neakallithea.gr
Πηγή φωτό: epoxeschannel.blogspot.com
Πηγή φωτό: epoxeschannel.blogspot.com

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη, υποβλήθηκε σε έλεγχο για κατανάλωση αλκοόλ, ο οποίος ήταν «καθαρός». Το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Καλλιθέας, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα, συλλέγει πληροφορίες και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ συγκεντρώνεται και υλικό από κάμερες.
Πηγή: iefimerida.grΤραγωδία στην Καλλιθέα: 13χρονη έχασε τη ζωή της στη Θησέως -Παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, συνελήφθη ο οδηγός – iefimerida.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.