Tραγωδία με 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα: Κακουργηματική δίωξη στον 32χρονο οδηγό




Βαρύτατη είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του οδηγού, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του είναι για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η δικογραφία μετά την άσκηση της δίωξης διαβιβάζεται σε ανακριτή ο οποίος και θα καλέσει τον κατηγορούμενο σε απολογία.

Ο πατέρας, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε» από τη ζωή το κοριτσάκι του, προσπαθεί να παρηγορήσει την άλλη του κόρη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μαζί με την άτυχη αδερφή της και την είδε να τη χτυπά το αυτοκίνητο.



«Δεν ακούστηκε φρενάρισμα. Βγήκα έξω από τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού που ήταν μαζί με τη 12χρονη και το κοριτσάκι ήταν σοκαρισμένο. Κάποιοι φώναζαν ότι το παιδί πέθανε αλλά το κοριτσάκι ήταν ζωντανό. Προσπαθούσε να κουνηθεί αλλά δεν μπορούσε. Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και προσπάθησαν να απομακρύνουν το κοριτσάκι που ούρλιαζε ενώ παράλληλα έδιναν και τις πρώτες βοήθειες στη 12χρονη. Από ό,τι καταλάβαμε, δεν πέρασε από τη διάβαση αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και προσπάθησε να περάσει απέναντι το δρόμο. Τότε προφανώς, ερχόταν το αμάξι, στην κάθοδο της Θησέως και την παρέσυρε».

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε το MEGA από το τροχαίο στην Καλλιθέα, που στοίχισε τη ζωή στη 12χρονη μαθήτρια.
Ένα δευτερόλεπτο πριν το αυτοκίνητο παρασύρει και σκοτώσει το παιδί, διακρίνεται ο οδηγός να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Μία γυναίκα, που βλέπει τι έχει συμβεί, σοκαρισμένη κρατάει το κεφάλι της.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το Smart να περνά ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις
ώστε να διαπιστωθεί αν τη στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Αργότερα έγινε γνωστό ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.