Τραγωδία στο Κάθισμα της Λευκάδας: Πνίγηκε για μια selfie




Σοκάρουν οι μαρτυρίες, για την τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου, στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, όπου έχασε τη ζωή του ένας Ρουμάνος τουρίστας και να κινδύνεψε να πνιγεί και η γυναίκα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilefkada.gr, το ζευγάρι, όπως και πολλοί άλλοι που ήταν στην παραλία, φαίνεται ότι δεν μπήκαν για να κολυμπήσουν, αλλά προσπάθησαν να βγάλουν selfie με τα τεράστια κύματα, στην άκρη της παραλίας.

Ξαφνικά τα κύματα τους “κατάπιαν”. Ένας Σέρβος τουρίστας ο οποίος βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του και ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ, είδε το ζευγάρι να βγάζει selfie και τη γυναίκα να την παρασύρουν τα κύματα. “Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μας πέταξε στην ακτή. Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν σε άμμο και ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει”, είπε.

Οι δύο ναυαγοσώστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να φτάσουν στον άτυχο 50χρονο και να τον βγάλουν στην ακτή. Ήταν όμως ήδη νεκρός και παρά την πάλη των ναυαγοσωστών με τα τεράστια κύματα, δεν μπόρεσαν να ανασύρουν τη σορό του στην παραλία.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.