Όλα κρίνονται στο Βελιγράδι




Η τρομερή σειρά τελικών ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν συνεχίζεται. Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στην έδρα τους και έτσι όλα θα κριθούν, στο γήπεδο της Παρτιζάν. Ποδοσφαιρικά δεν έχει ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να δείτε εδώ τους αγωνες ποδοσφαιρου σημερα.

Οι τελικοί στην Αδριατική Λίγκα είναι όπως ακριβώς τους περιμέναμε. Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Η σειρά είναι ισόπαλη, με συνολικό σκορ 2-2 και η Παρτιζάν θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας της, στο τελευταίο παιχνίδι. Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι η μόνη ευκαιρία για να θεωρηθεί στα χαρτιά, επιτυχημένη η χρονιά. Έφτασε ένα βήμα από το φάιναλ φορ, αλλά αποκλείστηκε με ολική ανατροπή από την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο σερβικό πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε καθόλου στα πλέι οφ, λόγω μη υποβολής συμμετοχής εντός της προθεσμίας που υπήρχε. Είναι η μοναδική της ευκαιρία για σημαντικό τίτλο. Σύμφωνα με τα προγνωστικά της kingbet, φαβορί για τη νίκη είναι η Παρτιζάν.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας είχε την ατυχία να μην έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τον Φακούντο Καμπάτσο στο ευρωπαϊκό ρόστερ. Εν τέλει δεν πρόλαβε για λίγο την είσοδο στα πλέι οφ. Ανακηρύχθηκε πρωταθλητης στη Σερβία, αλλά χωρίς να βρει μπροστά του, την Παρτιζάν. Στους τελικούς έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του. Στο τελευταίο παιχνίδι, η άμυνα είναι αυτή που του έδωσε τη νίκη, με το χαμηλό 68-56. Περιμένει πολλά στο πέμπτο παιχνίδι από τους Καμπάτσο και Βιλντόζα, στο τελευταίο παιχνίδι τους με τη φανέλα της ομάδας.

Εμείς θα επιλέξουμε τη νίκη της Παρτιζάν, με over 159.5 πόντους συνολικά στον αγώνα. 



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.