Γλυφάδα: Θεατρική παράσταση με δωρεάν είσοδο




Η θεατρική ομάδα του Δήμου Γλυφάδας ανοίγει ξανά τις πόρτες της στο κοινό με μια ξεκαρδιστική κωμωδία υπό τον τίτλο «Μαλιοτραβήγματα», βασισμένη σε επιλεγμένα κείμενα – σκίτσα του αγαπημένου σε όλους για το εύστοχο και καυστικό του χιούμορ, Αρκά. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου, η θεατρική ομάδα θα ενσαρκώσει με πολύ κέφι τους καθημερινούς ήρωες του Αρκά, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με ώρα έναρξης 8:30 μ.μ. και τις δύο ημέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι δύο αυτές παραστάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Τμημάτων του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δασκάλα της θεατρικής ομάδας ήταν η κ. Μαρία Μπιτσακάκη.

Τα Πολιτιστικά Τμήματα του Κ.Α.Π.ΠΑ. που λειτουργούν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες να επενδύσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μαθαίνοντας τέχνες που θα τους φανούν χρήσιμες. Ψυχαγωγούνται και παράλληλα εκπαιδεύονται.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπολίτες μας που γεμίζουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μαθαίνοντας μια τέχνη η οποία μπορεί να τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και αποδοτική. Ο Δήμος Γλυφάδας θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια παραγωγής πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη μας», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

«Είμαστε περήφανοι που τόσο πολλοί άνθρωποι θέλουν να αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας κ. Γιώργο Παπανικολάου που στηρίζει με τόση αγάπη τα προγράμματα των Πολιτιστικών Τμημάτων του Κ.Α.Π.ΠΑ. Επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Προϊσταμένη Πολιτισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου για τη σημαντική συμβολή της στην όλη προσπάθεια. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά, με την ίδια αγάπη και πολύ μεράκι», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ., δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Κουρουπάκης.



Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το τμήμα Κοσμήματος παρουσίασε σε έκθεση στο Παλαιό Δημαρχείο τα έργα όλης της χρονιάς, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Πλήθος κόσμου θαύμασε τις όμορφες δημιουργίες και πολλοί ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν στα νέα τμήματα που θα δημιουργηθούν το φθινόπωρο. Την έκθεση επισκέφθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάριος Κασσέρης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τους παιδικούς σταθμούς Ελένη Καράχου – Σκούταρη, ο πρ. Αντιδήμαρχος Δημήτρης Νιτσιόπουλος και ο πρ. Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δημήτρης Τσακίρης.

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 23 Ιουλίου.

Εικαστικά Ενηλίκων (Παλαιό Δημαρχείο)

Σάββατο 15/7 και Κυριακή 16/7, ώρες 19:00 – 22:00

Εγκαίνια: Σάββατο 15/7, ώρα 19:00

Δασκάλα: Νέλλη Αργυρού

Κέντημα – Κοπανέλι – Μακραμέ (Παλαιό Δημαρχείο)

Σάββατο 22/7 και Κυριακή 23/7, ώρες 19:00 – 22:00

Εγκαίνια: Σάββατο 22/7, ώρα 19:00

Δασκάλα: Χρυσάνθη Παπατριανταφύλλου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.