Best Start: Το νέο app για την εγκυμοσύνη και τη γονεϊκότητα από τη Φαιναρέτη




Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας, η ΑμΚΕ Φαιναρέτη ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου app για την εγκυμοσύνη και τη γονεϊκότητα «Best Start».

Εάν περιμένετε παιδάκι ή γίνατε πρόσφατα γονιός, ξεκινήστε το ταξίδι στην γονεϊκότητα με το Best Start της Φαιναρέτης!

Η εφαρμογή περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι υποψήφιοι και νέοι γονείς από τη στιγμή που θα έχουν στα χέρια τους θετικό τεστ κύησης και μέχρι 2 χρόνια μετά τον ερχομό του μωρού τους.

Τί προσφέρει;



·   Τεκμηριωμένη και ασφαλή πληροφόρηση για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, το μητρικό θηλασμό, τη διατροφή και την άσκηση κατά την εγκυμοσύνη, την ψυχική υγεία, τη βρεφική φροντίδα και ανάπτυξη κ.ά.

·   Σύνδεση με την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Φαιναρέτης – 2109319054, για άμεση επικοινωνία των γονιών με μαία ή ψυχολόγο.

·   Φροντίδα και υποστήριξη των εγκύων και των νέων μητέρων μέσω χρήσιμων λειτουργικοτήτων (ημερολόγιο εγκυμοσύνης, καταγραφή συμπτωμάτων), συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων και βίντεο.

Γιατί Best Start;

Γιατί υποστηρίζοντας τους γονείς στο ξεκίνημα του γονεϊκού τους ρόλου, υποστηρίζουμε το καλύτερο ξεκίνημα της ζωής του παιδιού.

Το Best Start είναι διαθέσιμο online μέσω Google Play και App Store για κινητά Android και iOS.

Ποια είναι η «Φαιναρέτη»;

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη» (www.fainareti.gr) δραστηριοποιείται από το 2006 στο πεδίο της φροντίδας και υποστήριξης των γυναικών και των οικογενειών τους κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό, έχοντας υποστηρίξει περισσότερους από 30.000 νέους γονείς μέχρι σήμερα.

Αποστολή της είναι η επίτευξη της ισότιμης και αδιάκριτης πρόσβασης όλων των εγκύων, νέων μητέρων και πατέρων σε δωρεάν υπηρεσίες μαιευτικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης, με στόχο την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας τους και της ορθής φροντίδας των βρεφών τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.