Ηλιούπολη: Ταξίδι στο παρελθόν της Αγίας Μαρίνας




Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 σε συνεργασία με το Δήμο ένα ταξίδι στο παρελθόν της Αγίας Μαρίνας μέσα από μία μοναδική υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η Αγία Μαρίνα 1940-1950» που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ανεξαρτησίας.

Η έκθεση που φωτίζει μία σημαντική ιστορική περίοδο για τη γειτονιά της Αγίας Μαρίνας της ξεκινάει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 10:00 και θα διαρκέσει έως αργά το βράδυ.

Θα παρουσιαστούν βίντεο και αποσπάσματα από συνεντεύξεις παλαιών κατοίκων και θα πραγματοποιηθεί συναυλία γύρω στις 8.30μ.μ με τραγούδια εμπνευσμένα από τη ζωή στις γειτονιές σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Πλατεία Τέχνης».

Η «Ομάδα της Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης» συνεχίζει αδιάκοπα την συλλογή μαρτυριών για προηγούμενες ιστορικές περιόδους με στόχο την συγκέντρωση στοιχείων σταδιακά απ’ όλες τις γειτονιές της Ηλιούπολης.



Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

opiilioupolis.wixsite.com/my-site

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε για την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Η Αγία Μαρίνα 1940-1950» με το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νέας Γενιάς στο τηλέφωνο 210 9970067

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.