Χειροπέδες σε 27χρονο μετά από διάρρηξη στη Γλυφάδα




Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 18-5-2024 σε οικισμό των Μεγάρων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 27χρονος ημεδαπός για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 17-5-2024 κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 27χρονος, κατά τη διαφυγή του με όχημα και μαζί με συνεργό του, από διάρρηξη οικίας στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, το οποίο παραβίασε αρκετούς κόκκινους σηματοδότες, σε ασφαλή απόσταση και σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως κατηγορούμενο για τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής εντόπισαν στην οικία του σε οικισμό των Μεγάρων τον 27χρονο και τον ακινητοποίησαν ενώ εντοπίστηκε και το όχημα διαφυγής των δραστών.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και του συνεργού του συνεχίζεται.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.