Επιστρέφει στην κορυφή η Μάλμε, θα.. σκουπίσουν και οι Μάβερικς




«Φτωχό» το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι λάτιν αναμετρήσεις για Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο μπάσκετ η Μπουργκ φιλοδοξεί να αφήσει εκτός τελικών τη Μονακό και οι Μάβερικς να «σκουπίσουν» τη σειρά με τους Τίμπεργουλβς.

Δείτε επίσης τα προγνωστικά για ευρωεκλογες 2024 στοιχημα.

855. Μάλμε – Έλφσμποργκ (20:00)

Το ματς είναι για τη 17η αγωνιστική, όμως γίνεται νωρίτερα για να ελαφρύνει το πρόγραμμα της Μάλμε όταν θα παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η Μάλμε έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας και επιθυμεί άμεση επιστροφή. Δεν έχει χάσει βαθμό στην έδρα της μετά από 6 ματς και φιλοξενεί την Έλφσμποργκ των 4 διαδοχικών ηττών εκτός έδρας, δεχόμενη σε όλες μίνιμουμ 2 γκολ. Ξεκάθαρο το φαβορί της αναμέτρησης, όμως ο άσος από μόνος του δεν αξίζει και θα τον ποντάρουμε από ημίχρονο σε απόδοση 2.20.



5049. Ντάλας Μάβερικς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς (29/5, 03:3)

Ολοκληρώνουμε με ΝΒΑ. Οι Σέλτικς προκρίθηκαν από χθες στους τελικούς και περιμένει ήδη αντίπαλο. Αυτοί μπορεί να είναι οι Μάβερικς, οι οποίοι προηγούνται ήδη 3-0, με τους Ντόντσιτς και Ίρβινγκ να κάνουν… όργια. Οι Τίμπεργουλβς τα παλεύουν όλα τα ματς, όμως στο φινάλε δεν δικαιώνονται. Δεν έχουν όρεξη για χάρες οι Μάβερικς, μπορούν να «καθαρίσουν» πρόταση. Το διπλό με χάντικαπ μόλις 2,5 πόντων σε απόδοση στο 1.80

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.