Οριακό φαβορί, αλλά όχι μεγαλύτερο μέγεθος η Φιορεντίνα




Σπουδαία μέρα ξημερώνει για τους «ερυθρόλευκους», που βλέπουν ένα όνειρο δεκαετιών να γίνεται πραγματικότητα. Η παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό θα γραφτεί έτσι κι αλλιώς στην ιστορία, αλλά η φόρα και η εμπειρία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη γκρεμίζουν και τον οριακό φαβοριτισμό της αντιπάλου. Με παιχνίδια, κυρίως, της αμερικάνικης ηπείρου συμπληρώνουμε το κουπόνι μας.

Δείτε επίσης προσφορα χωρις καταθεση.

100. Ολυμπιακός – Φιορεντίνα (22:00)

Εδώ και μια βδομάδα οι Πειραιώτες μετράνε αντίστροφα τα δευτερόλεπτα για τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας τους μέχρι σήμερα. Η επική πρόκριση επί της Μακάμπι, συνεχίστηκε με τους αποκλεισμούς δύο μεγάλων φαβορί, της Φενέρμπαχτσε και της Άστον Βίλα. Του έμεινε μόνο η Φιορεντίνα, που βρέθηκε και πέρσι στη θέση φιναλίστ, αλλά το έχασε από τη Γουέστ Χαμ. Μπορεί οι Ιταλοί να είναι πιο δουλεμένοι ως ομάδα και να έχουν λίγο καλύτερο πάγκο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παίζει τελικό μέσα στην Ελλάδα. Θα κοντράρουμε το φαβορί των αποδόσεων, πιστεύοντας ότι στα 90 λεπτά δεν θα χαθεί η κούπα για τους ερυθρόλευκους. 1X & Over 1,5 στο 2.20.



888. Ίντερ Μαϊάμι – Ατλάντα (30/5, 02:30)

Το διπλό που έκανε στο Βανκούβερ η Ίντερ είχε μεγάλη σημασία, αφού απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς τα μεγάλα ονόματα στην 11άδα της. Σήμερα βέβαια οι Μέσι, Σουάρεζ και Μπουσκέτς επιστρέφουν και πολλαπλασιάζουν τις επιλογές του προπονητή τους απέναντι στη ντεφορμέ Ατλάντα. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα ματς, αλλά τους λείπει ποιότητα και μομέντουμ. Έχει λογική ο ενισχυμένος άσσος με χάντικαπ. 1 (-1 A.H.) 1.78.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.