Ώρα αποθέωσης για τον «εφτάστερο», «άδεια» αποστολή για Ουρουγουάη




Τα ημιτελικά στη Stoiximan Basket League συνεχίζονται σήμερα, με τον «εφτάστερο» Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον «Αυτοκράτορα», Άρη. Στη Δανία κρίνεται το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ξεκίνησαν τα φιλικά των εθνικών ομάδων, ενόψει Euro και Copa America.

Δείτε επίσης τις αποδόσεις στο μεγάλο αυριανό παιχνίδι όπου είναι ο τελικος τσαμπιονς λιγκ 2024.

5068. Παναθηναϊκός – Άρης (20:00)

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό, μετά την κατάκτηση της Euroleague και το μεγάλο πάρτι με τους οπαδούς που ακολούθησε. Ο Άρης έκανε την έκπληξη στα προημιτελικά και άφησε εκτός συνέχειας τον Προμηθέα, έχοντας πρωταγωνιστή για ακόμα ένα ματς, τον Βασίλη Τολιόπουλο, που ευστόχησε σε… τρελό buzzer beater.  Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη, ενώ οι παίχτες θα θέλουν να τους προσφέρουν ένα θεαματικό παιχνίδι. Επιλογή το υψηλό σκορ και συγκεκριμένα το Over 157,5 σε απόδοση 2.09.



5056. Κόστα Ρίκα – Ουρουγουάη (1/6, 05:30)

Η Κόστα Ρίκα προετοιμάζεται για τα ματς για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δυνατή η αποστολή της, θα λείψει ο κίπερ Νάβας που δήλωσε πως αποσύρεται. Η Ουρουγουάη δεν κάλεσε πρωτοκλασάτα ονόματα, όλοι οι παίκτες αγωνίζονται εντός συνόρων κι ένας μάλιστα σε ερασιτεχνική κατηγορία. Πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα υπολόγιζε πως θα δώσει η Κόστα Ρίκα, λογικά δεν θα της κακοπέσει να κερδίσει σε απόδοση 2.10

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.