1ο Φαληριώτικο σχολικό τουρνουά Beach Volleyball & 1ο Summer Camp Volleyball




Το καλοκαίρι ξεκινά στο Παλαιό Φάληρο με δύο… βολεϊκές δράσεις, που φανερώνουν στο έπακρο την επιθυμία να έρθει το άθλημα για τα καλά στο «σπίτι» του, στα Νότια Προάστια! Η επίτευξη της ιστορικής ανόδου του Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ στη Volley League, ήταν απλά η «σπίθα» για ιθύνοντες τον σύλλογο να μετουσιώσουν σε πράξη τη «φλόγα» που υπήρχε με τη δημιουργία του 1ου Φαληρικού σχολικού τουρνουά Beach Volleyball και του 1ου Summer Camp Volleyball!

Σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που έχει ως στόχο την ευρύτερη ανάπτυξη του αθλήματος, η επαγγελματική ομάδα του Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό Π.Α.Ρ.Ο.Ν. και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν το 1ο Φαληριώτικο σχολικό τουρνουά beach volley!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 10:00 όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο γήπεδο BEACH VOLLEY, στην παραλία του ΜΠΑΤΗ στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου πολλές ομάδες ηλικίας από 12 έως 16 ετών θα παίξουν, θα γνωρίσουν το άθλημα του beach volley και θα κερδίσουν απίστευτα δώρα διασκεδάζοντας δίπλα στην θάλασσα μαζί με τους φίλους τους!

Η κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει, μπορεί να έχει μέχρι και 4 συμμετέχοντες. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6982862859 – Μελέτης Βατίστας.



Αλλά η δράση δεν σταματά εκεί. Στο χρονικό διάστημα από 17 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου, από τις 08:30 έως τις 14:00 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φαλήρου και στο κλειστό της Κοψαχείλας, θα διεξαχθεί το 1ο Summer Camp Volleyball της πόλης. Εκεί όπου επαγγελματίες αθλητές και προπονητές, θα δείξουν στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες μυστικά του αθλήματος και θα τους βοηθήσουν ν’ αγαπήσουν το Volleyball, ενώ οι ταλαντούχοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6936940044 – Γιάννης Αλεξίου.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα και πάρτε μέρος στο καλύτερο και μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη του Παλαιού Φαλήρου!

ΤΟ VOLLEYBALL ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!!!

Οι δυο δράσεις είναι εντελώς δωρεάν!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.