Το νυχτεριδάκι του αγωγού: Έξι ολόκληρες μέρες έκλαιγε χαμένο στα σκοτάδια κεντρικού αγωγού στη Γλυφάδα




“Ούτε ενός μήνα το μωράκι αυτό έσβηνε μέρα με τη μέρα χωρίς να μπορεί να το βοηθήσει κανείς.

Η φίλοι Ελένη και Γιάννης προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να το βοηθήσουν, καλώντας ακόμη και πυροσβεστική που ήρθε και έφυγε και κατόπιν την ΕΥΔΑΠ και τότε ανοίχτηκε ακόμη και καπάκι κεντρικών αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το μωράκι τρομαγμένο συνέχιζε να κλαίει εξαντλημένο πια και οι ελπίδες του λιγόστευαν.

Κατόπιν επείγουσας κλήσης οι εθελοντές μας Elen Konte και Kostas Garef έσπευσαν στο σημείο για να σωθεί και αυτή η ζωή.



Ανοίξαμε καπάκι κεντρικών και η εθελόντρια μας κατέβηκε κάτω με προσοχή αντικρίζοντας στα είκοσι μέτρα βάθος το μικρούλι που πήγαινε σαστισμένο πέρα δώθε.

Καλώντας το γλυκά εισχώρησε μέσα στον στενό αγωγό και βάζοντας φαγητό τοποθετώντας και παγίδα οδήγησε το μικρούλι κοντά της.

Μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε το μικρούλι χαριτωμένο μωράκι που έμοιαζε με νυχτεριδάκι στα χέρια μας.

Το μικρό το ανέλαβαν η φίλη Ελένη και μια κυρία φροντίστρια αποικίας της γειτονιάς, που τόσες μέρες αγωνιούσαν για εκείνο, το βάλαμε σε κρειτ και πήγε κατόπιν και για τσεκ σε κτηνίατρο.

Άξιο του παρατσουκλιού του το μικράκι εν τω μεταξύ αρέσκεται στο να σκαρφαλώνει παίζοντας ανάποδα στο κρειτ! Το υπέροχο αυτό πλασματάκι ψάχνει τώρα μια παντοτινή αγκαλιά.

Πραγματικά βλέποντας αυτά τα ματάκια να έρχονται από το σκοτάδι στο φως μας δίνεται η δύναμη να συνεχίζουμε τον κάθε αγώνα.

Κάθε αγώνας, κάθε θυσία αξίζει, ώστε να λάμπει το βλέμμα της ελπίδας μέσα στα ματάκια αυτά” Alma Libre – Hellenic Animal Rescue

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.