Άνω Γλυφάδα: Το Smart που προκαλεί τρόμο στο πέρασμά του




Kαταγγελία στο Notia.gr: “Κυκλοφορεί ένας πιτσιρικάς στην Ανω Γλυφάδα με smart μαύρο με πειραγμένη εξάτμιση, ο οποίος προκαλεί τρόμο στο πέρασμά του.. Ακούγονται απανωτές εκρήξεις ακόμα και από μακρινή απόσταση. Προφανώς, δεν του έχει μάθει κανένας ότι πρέπει να σέβεται τους συμπολίτες του..Περνάει όλες τις ώρες, νωρίς το πρωί, αργά το βράδυ γυρω στις 00.00, το απόγευμα.

Έχω επιληπτικό άνθρωπο στο σπίτι, ο οποίος δεν πρέπει να στρεσάρεται γιατί μπορεί να κάνει κρίσεις…Φοβόμαστε να κάτσουμε ακόμα και στο μπαλκόνι….Οι δρόμοι που ακολουθεί είναι τέρμα Γεννηματά (4ο Γυμνάσιο), τέρμα Αθανάτου, Αγίου Νεκταρίου από τα σχολεία (4ο Γυμνάσιο) με κατεύθυνση πρoς Γλυφάδα. Κανένας σεβασμός και καμία παιδεία.. Εχει γίνει καταγγελία και στην αστυνομία. Ελπίζω να τον σταματήσει κάποιος, αφού δεν το έχουν κάνει οι γονείς του…”



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άνω Γλυφάδα: Το Smart που προκαλεί τρόμο στο πέρασμά του

  • 03/06/2024 at 8:12 μμ
    Permalink

    Δυστυχως δεν ειναι ο μονος!! Το σπιτι μου ειναι στην οδο Γουναρη και ξερω.

    Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 3:09 πμ
    Permalink

    περνάει κάθε απόγευμα και από πλατεία Αγίας Τριάδας, τέρμα τα γκάζια και το ηχοσύστημα στη διαπασών και μαζί με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες βρίζοντας μανάδες και Θεία, σπάζοντας και καταστρέφοντας εγκαταστάσεις της πλατείας και ένα σωρό άλλα χειρότερα την έχουν καταλάβει κυριολεκτικά και η οποία (πλατεία) έχει γίνει απαγορευτική για τους υπόλοιπους πολίτες έως αργά το βράδυ. Δήμαρχε και αστυνομία κινηθείτε πριν είναι αργά, έχουν ξεφύγει τα πράγματα .

    Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 10:47 πμ
    Permalink

    και στη Λασιθιου, εκτός από το ότι οι σκουπιδοτενεκεδες είναι σπασμένο και βρώμικοι…

    περνάνε μηχανάκια motocross που μας τρελαίνουν …και στο βουνό ακριβώς πάνω απο τη Λασιθιου συνέχεια μαζεύεται νεολαία και κάνουν φασαρία

    πέρυσι έτσι μπήκε φωτιά….

    πρέπει ο Δήμος Γλυφαδας να κοιτάει τι γίνεται στους πρόποδες του βουνού και να κάνει περιπολία…

    Απαντήστε
    • 04/06/2024 at 1:33 μμ
      Permalink

      Τα συγκεκριμένα smart ειναι κ αλλα !! ενα λευκο ετσι ακριβως πριν 1 μηνα με εστειλε Νοσοκομείο. στην οδο Δωδεκανησου. Ας βοηθήσουμε ολοι να βρεθουν !!

      Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 2:31 μμ
    Permalink

    στην αστυνομία και να τους κάνουν αγνώριστους από το ξύλο δηλαδή τούμπανο.

    Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 6:40 μμ
    Permalink

    Δεν ειναι μονο ενα smart. Ειναι αυτοκινητα και μηχανες φτιαγμενα με τρυπιες εξατμισεις να κανουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο θορυβο γινεται για να αντισταθμισουν το μικρο πουλι τους.
    Ειναι γεματη η γλυφαδα αλβανοκαγκουρες που δεν λενε να εκπολιτιστουνε. Πρεπει ο δημαρχος να σταματησει να φτιαχνει πλατειες και η αστυνομια να πινει καφε στην εσπεριδων. Καλα τα εφε αλλα πρεπει να προστατευτουν και οι πολιτες καποια στιγμη

    Απαντήστε
    • 05/06/2024 at 6:07 μμ
      Permalink

      Δυστυχώς αυτό που φταίει είναι ο νόμος που δεν υπάρχει
      Λογικά θα πρέπει να κατάσχονται όλα τα οχήματα και τα δίκυκλα που κάνουν θόρυβο για οποιονδήποτε λόγο και να πηγαίνουν αμέσως στον ΕΟΔΥ για πούλημα.
      Να δούμε αν το επιχειρήσουν ξανά

      Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 8:40 μμ
    Permalink

    Κάθε βράδυ μετά τις 11:00 έχουμε πολύ μεγάλη φασαρία – θόρυβο από μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα λόγο της ιδιαιτέρως κατασκευής του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων και από τον κινητήρα του συστήματος υπερπλήρωσης υπερβαίνοντας τα όρια κατά πολύ ( πάνω από 120 db). Αν τώρα δούμε το πρόβλημα από την πλευρά της ασφάλειας (αφού τα οχήματα τις περισσότερες φορές αναπτύσουν ταχύτητες άνω των 100 χλμ) σε περίπτωση βλάβης – πρόσκρουσης απειλείται η ζωή αλλά και η περιουσία όλων των πολιτών. Η Αστυνομία απλός θεατής; Γιατί δεν παρεμβαίνει;

    Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 10:34 μμ
    Permalink

    Δυστυχώς κι εδώ στο Π.Φαληρο περνάει ΚΑΘΕ ΒΡΆΔΥ στη 1 μια μηχανή με πειραγμενη εξάτμιση αλλά κι ένα αυτοκίνητο στην Παμφυλίας που τρέχει σαν τρελό.. σ’ αυτό πρόλαβα να δω πινακίδες και το κατηγγειλα! Πρέπει να κάνουμε καταγγελίες σ’ αυτή τη χώρα αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!

    Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 10:57 μμ
    Permalink

    Στα παπάρια του το κράτος σιγά μην ασχοληθεί με εξατμίσεις και μηχανάκια..χαχαχα Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε..???χαχαχα…

    Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 11:04 μμ
    Permalink

    Πολλα τετοια μηχανακια και αυτοκινητα
    Ξυπνανε τα παιδια απο τον υπνο.
    Ειναι σοβαρο προβλημα αυτο.
    Αργυρουπολη τα ιδια.
    Πρασινο saxo χωρις πινακιδες και τερμα μουσικη.
    Γυρω απο Ιασωνιδου κυκολοφορει

    Απαντήστε
    • 05/06/2024 at 5:14 μμ
      Permalink

      το πράσινο σάξο παρκάρει στον πίσω δρόμο εκεί που είναι η κάβα τζαμιμη πίσω στην γωνιακή καφετέρια. στον δρόμο που είναι τα lidl δηλαδή

      Απαντήστε
    • 14/06/2024 at 5:12 μμ
      Permalink

      και στο σπιτι σου θα ερθω να παιζω τερμα φλωρακο

      Απαντήστε
  • 04/06/2024 at 11:07 μμ
    Permalink

    και δεν εχουν και πινακιδες για να δεις…
    κανενας πια δεν εχει πινακιδες στο μηχανακι του..

    Απαντήστε
  • 06/06/2024 at 12:33 πμ
    Permalink

    Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει η πρώτη ανάρτηση.τετοιο θόρυβο δεν έχετε ξανακούσει.ηταν σα να έσκαγε δυναμίτης,κρότος που με τρόμαζε πάντα.Αλλα τώρα το έφτιαξε και ακούγετε μόνο το ηχοσυστημα στη διαπασών.Υποφερτο….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.