Ο Δήμαρχος Αλίμου, στον ΑΝΤ1 για τις καταλήψεις παραλιακών χώρων και την ηχορύπανση (VIDEO)




Για τις ακτές, την ανάγκη προστασίας τους και φροντίδας τους, για τις ευθύνες της πολιτείας, αλλά και για τις προσπάθειες που κάνουν οι Δήμοι, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Κονδύλης, στην εκπομπή “Στούντιο με θέα”, με τη Φαίη Μαυραγάνη, στον ΑΝΤ1, την Κυριακή (9/6)

Ο δήμαρχος Αλίμου, μίλησε για τις τιμές στην οργανωμένη πλαζ “Ακτή του Ήλιου” και την δωρεάν είσοδο των δημοτών και έθιξε τα προβλήματα με την ηχορύπανση και τις καταλήψεις παραλιακών χώρων.

“Φέτος πάει να επιστρέψει λιγάκι η ηχορύπανση και έχουμε κάνει πολύ αυστηρές συστάσεις στα μαγαζιά όπως και για τις καταλήψεις του παραλιακού μετώπου. Ξέρετε η επιχειρηματικότητα έχει την τάση να επεκτείνεται πολλές φορές και πρέπει να είσαι από πάνω και πρέπει να γίνεσαι και δυσάρεστος.

Φτάνουμε στο σημείο να οδηγούμαστε στα δικαστήρια και να δεχόμαστε και εξώδικα και επιθετική συμπεριφορά από κάποιες επιχειρήσεις”.



Σε ερώτηση της Φαίης Μαυραγάνη, για το «MyCoast», την ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες, ο Ανδρέας Κονδύλης είπε ότι του κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει την ελεύθερη παραλία στο Α’ Αλίπεδο, η οποία είναι γεμάτη ξαπλώστρες και ομπρέλες.

“Είναι πάρα πολύ χρήσιμο ως ιδέα, ωστόσο στον Άλιμο, μία ελεύθερη ακτή, δίπλα μας, δεν την έχει το σύστημα μέσα.

Έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια η μίσθωση με τον επιχειρηματία και δεν έχει προχωρήσει το δημόσιο (ΕΤΑΔ) να κάνει διαγωνισμό για τη μισθώσει.

Δηλαδή παραμένει ο ίδιος επιχειρηματίας. Εκτός το να εισπράττει το δημόσιο (ΕΤΑΔ) από τους παραλιακούς χώρους, πρέπει να επιστρέφει χρήματα ως παροχή υπηρεσίας, καθαριότητα μεταφυτεύσεις, φωτισμός, να μην αφαιμάζει μόνο τα ακίνητα”

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Δήμαρχος Αλίμου, στον ΑΝΤ1 για τις καταλήψεις παραλιακών χώρων και την ηχορύπανση (VIDEO)

  • 19/06/2024 at 1:07 μμ
    Permalink

    Η ελεύθερη πλαζ του Αλίμου cape sol ξήλωσε και κατήργησε την καρέκλα για ΑΜΕΑ που διευκόλυνε τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να μπουν στη θάλασσα. Γιατί άραγε τους το επέτρεψε ο Δήμος μας

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.