Powergame.gr: “Ο Κωνσταντάτος ονειρεύεται να γίνει ηγέτης της κεντροαριστεράς”




(αναδημοσίευση από το Powergame.gr του Ομίλου Παραπολιτικά)

-Πολλοί είναι εκείνοι οι δελφίνοι που έχουν σηκώσει το γάντι και δηλώνουν παρών σε μία πιθανή εσωκομματική εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ, αμφισβητώντας ευθέως τον πρόεδρο Ανδρουλάκη. Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει τουλάχιστον 10 ονόματα, βουλευτές και στελέχη από τα σπλάχνα του κόμματος που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Ο ένας μετά τον άλλο δηλώνουν παρόντες στην επομένη ημέρα της παράταξης. Υπάρχει όμως ακόμη ένα πρόσωπο που μπορεί να μην έχει εκδηλωθεί δημοσίως αν και μία γεύση μας την έδωσε από το βράδυ των εκλογών κιόλας.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, ο οποίος φαίνεται πως ονειρεύεται (και το πιστεύει ότι μπορεί) να γίνει ηγέτης της κεντροαριστεράς. Προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να ανοίξει πόρτα στο Μαξίμου και δεν τα κατάφερε λόγω έπαρσης και αλαζονείας και τώρα λέει να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Έτσι λοιπόν το βράδυ των εκλογών ήταν ίσως ο μοναδικός αυτοδιοικητικός που βγήκε σε πολιτικό τηλεοπτικό πάνελ.

Εμφανίστηκε στον Alpha, που τον διευθύνει ο φίλος του Μανώλης Δραϊνάκης, και αφού έκανε κριτική στην κυβέρνηση είπε πως το μεγάλο ερώτημα για εκείνον είναι το πατριωτικό κέντρο που έχει χάσει την ουσία της πολιτικής των προηγούμενων δεκαετιών που το αναδείκνυαν ως το οραματικό κέντρο που έφερνε αλλαγές στην κοινωνία. Μάλιστα μίλησε και για μια μεγάλη ήττα της παράταξης.



Όσοι γνωρίζουν τον δήμαρχο ξέρουν καλά πως στις βλέψεις του είναι να γίνει ηγέτης κόμματος και όπως μαθαίνουμε ήδη ο Κωνσταντάτος έχει ξεκινήσει δεξιά και αριστερά τα τηλεφωνήματα για να δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις του. Για κάποιους μάλιστα δεν θεωρείται διόλου τυχαίο το γεγονός πως ο Κωνσταντάτος αφού έχασε τη μάχη της ΚΕΔΕ, εμπνεύστηκε το «Ελληνικό Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων» στο οποίο συνένωσε δημάρχους και έκτοτε περιοδεύει ανά την Ελλάδα, επιβλέποντας εκτάσεις με βερικοκιές και κερασιές.

Μόνο για τις βερικοκιές δεν το κάνει όμως αλλά για να «χτίσει» το δικό του δίκτυο και τον δικό του μηχανισμό, έτσι ώστε να είναι έτοιμος να αφήσει τα πλούτη της επένδυσης του Ελληνικού και να ηγηθεί της μεγάλης κεντρώας παράταξης.

! Με την ευκαιρία να σας πω και κάτι ακόμη που σχετίζεται με την ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού. Από σχετικά αξιόπιστη πηγή μαθαίνω ότι υπάρχουν κάτι εταιρείες που φτιάχνουν οικοδομές, οι οποίες πέραν των κατασκευών κάνουν δώρα σπίτια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.